Καινούργια υπαίθρια γυμναστήρια δίπλα στα γήπεδα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις και στους κοινόχρηστους χώρους της Γλυφάδας!

 

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, μάς ενημερώνει από τα social media:

Καινούργια υπαίθρια γυμναστήρια τοποθετούμε δίπλα στα γήπεδα και στις αθλητικές εγκαταστάσεις και στους κοινόχρηστους χώρους της πόλης μας. Τοποθετήσαμε σύγχρονα όργανα γυμναστικής στο γήπεδο της Τερψιθέας, δίπλα στα γήπεδα στην Αγία Τριάδα, στην πλατεία Καραϊσκάκη και συνεχίζουμε στο γήπεδο του στίβου, στο ΔΑΚ, στο Γκολφ και στην παραλία. Εννοείται, ότι είναι απολύτως απαγορευτικό για λόγους πρακτικούς αλλά και ασφαλείας, τα όργανα να τοποθετούνται μέσα στις παιδικές χαρές.
Παράλληλα, αναβαθμίζουμε τους υπάρχοντες υπαίθριους αθλότοπους.
Η ανάγκη όλων για υγεία και ευεξία είναι εξαιρετικά σημαντική και ειδικά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, είναι υποχρέωση του Δήμου να βοηθά με κάθε πρόσφορο τρόπο όλους τους πολίτες, κάθε ηλικίας, να αθλούνται και να γυμνάζονται δωρεάν και με ασφάλεια, κάθε ώρα και μέρα της εβδομάδας.
Με το δίκτυο υπαίθριων γυμναστηρίων και με τα εμπλουτισμένα προγράμματα γυμναστικής που προσφέρουμε στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις, στηρίζουμε και ενισχύουμε το δικαίωμα άθλησης για όλους.
Συνεχίζουμε.