Οι Γάλλοι Πυροσβέστες διεκδικούν τον τίτλο για το πιο sexy ημερολόγιο της χρονιάς

Ο    Γάλλος φωτογράφος μόδας Fred Goudon κυκλοφόρησε ένα ημερολόγιο για το 2016 με γυμνούς πυροσβέστες. Να κάνουν γυμναστική, να χαλαρώνουν στη βάρδια, να κάνουν ντους, να περπατούν ή απλώς να υπάρχουν.   Αν και στην προκειμένη περίπτωση, μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, για την ιστορία το ημερολόγιο δημιουργείται εδώ και 4 χρόνια για φιλανθρωπικούς σκοπούς για λογαριασμό της ΜΚΟ Pompiers Sans Frontières, μια γαλλικής οργάνωσης που προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια.   “Για μένα και για πολλούς άλλους, οι πυροσβέστες είναι ήρωες. Κάθε μέρα, αυτοί οι τύποι βγαίνουν εκεί έξω και σώζουν ζωές” σχολίασε ο Goudon. “Κι είναι όλοι τους τόσο καλοί, τόσο δυνατοί… και μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες πως υπάρχει μια είδους περηφάνια πάνω τους, που άλλοι δεν έχουν” λέει ο φωτογράφος, που χρειάστηκε ένα χρόνο για να ολοκληρώσει το project.

fire-men-france

Επιπλέον ξεκαθαρίζεται πως όλοι οι άντρες που βλέπετε στη φωτογραφία, είναι πραγματικοί πυροσβέστες και δεν επιστρατεύτηκαν μοντέλα για την προώθηση.

fire-men-diary

Οι Pompier Sans Frontières κυκλοφόρησαν και μερικά teaser βίντεο με όσα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης.

Απολαύστε αν θέλετε το ημερολόγιο με όλο το υλικό:

http://pompiers-sans-frontieres.org/calendrier-des-pompiers-2016/

 

source: www.lifo.gr/