ΓΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΣΤΙΒΟΣ: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΓΚΛΟΡΙΑ ΠΡΙΒΙΛΕΤΖΙΟ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΖΥΓΟΡΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Στο 24ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου (6-12/8/2018) θα συμμετάσχουν συνολικά 829 αθλητές και 744 αθλήτριες από 51 χώρες της Ευρώπης. Ανάμεσά τους θα βρίσκονται εκπροσωπώντας τα ελληνικά χρώματα και δύο αθλήτριες του ΓΣ Γλυφάδας, η Γκλόρια Πριβιλέτζιο (Μαραθώνιος Δρόμος) και η Ευαγγελία Ζυγόρη (Σκυταλοδρομία 4Χ400μ).

Ο Σύλλογος αλλά και ολόκληρη η Γλυφάδα τους εύχονται την καλύτερη δυνατή διάκριση σε μια τόσο σπουδαία αθλητική συνάντηση.

 

 ΓΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 

Η Γκλόρια Πριβιλέτζιο κατάφερε το 2017 να κάνει την έκπληξη και να εξασφαλίσει θέση για την ομάδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Φέτος έχοντας ρίξει το βάρος στην προπόνηση κατάφερε να έχει εξαιρετική πορεία και να πιάσει το όριο με 2.38.51, επίδοση που δείχνει πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αφήνει περιθώρια για μια καλή παρουσία στην 1η της συμμετοχή στη διοργάνωση. Το ατομικό και φετινό ρεκόρ της είναι 2.38.51. Η κορυφαία επίδοση συμμετέχουσας είναι 2.25.30 (Αουγκούστο: Πορτογαλία).

H  Ευαγγελία Ζυγόρη θα συμμετάσχει με την ομάδα 4Χ400 μ. των γυναικών, έχοντας τα φόντα να φτάσουν έως τον τελικό της διοργάνωσης, κάτι που αν συμβεί θα αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Η ομάδα αποτελείται από τις Μαρία Μπελιμπασάκη, Ειρήνη Βασιλείου, Δέσποινα Μουρτά, Άννα Βασιλείου (ΓΕΗ), Ευαγγελία Ζυγόρη (ΓΣ Γλυφάδας), Ελπίδα–Ιωάννα Καρκαλάτου (ΣΔΥΑργολίδας).