Καμμένος: Ανάγκη η συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την κεντρική εξουσία

Συνάντηση με το δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας είχε σήμερα (04/09/2015) ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε ως υπουργός Άμυνας με το δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, την οποία χαρακτήρισε παράδειγμα «για το πώς πρέπει να συνεργάζεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση με την κεντρική εξουσία και να λύνουν προβλήματα».

«Η κεντρική εξουσία μπορεί να εργασθεί μόνο όταν η συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι στα επίπεδα αυτής της συνεργασίας που είχα την τύχη να έχω με τον δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας, ως υπουργός Άμυνας» δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

«Καταφέραμε μαζί να λύσουμε ένα τεράστιο πρόβλημα που απασχολούσε πολλά χρόνια τη Γλυφάδα, προς όφελος του Δήμου, των δημοτών, αλλά και της Πολεμικής Αεροπορίας» προσέθεσε ο κ. Καμμένος, αναφερόμενος στο θέμα του Κοιμητηρίου της πόλης.

«Ως αρχηγός κόμματος το μήνυμα που θέλω να περάσω, είναι ότι οι δήμοι, μακριά από τον επηρεασμό των πολιτικών κομμάτων, ανεξάρτητοι, συνεργαζόμενοι πολίτες, μπορούν σε συνεργασία με όλα τα πολιτικά κόμματα να επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Η Ευρώπη, πλέον, ανοίγει την αγκαλιά της με 25 δισ. ευρώ του νέου πακέτου Γιούνκερ που θα δώσει τη δυνατότητα να διευκολύνουμε τους πολίτες που είναι θύματα αυτής της μεγάλης οικονομικής κρίσης» σημείωσε ο κ. Καμμένος.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ευχαρίστησε τον κ. Καμμένο που συμπεριέλαβε την πόλη στους σταθμούς της προεκλογικής του εκστρατείας, αλλά και για όσα έχει κάνει για τη Γλυφάδα, πολίτης της οποίας είναι και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

«Πάνω απ’ όλα σας ευχαριστούμε για τη σπουδαία συνδρομή σας και συμβολή σας στην προσπάθεια επίλυσης του μείζονος προβλήματος της πόλης, τη δημιουργία νέου κοιμητηρίου» ανέφερε στις δηλώσεις του, απευθυνόμενος στον κ. Καμμένο.

source