Ραντεβού θανάτου σε 2 νεαρούς ηλικίας 20 και 24 ετών στη Γλυφάδα

του Μιχάλη Τεζάρη

Καρτέρι θανάτου σε δύο νεαρούς ηλικίας 20 και 24 ετών αντίστοιχα έστησε το βράδυ της Πέμπτης σε κεντρικό σημείο της Γλυφάδας ένας αλλοδαπός, Αλβανικής υπηκοότητας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newpost.gr, οι νεαροί πήγαν σε προσυμφωνημένο ραντεβού με ένα άτομο του οποίου ερευνάται η δράση σε κυκλώματα της νύχτας, αλλά αντ’ αυτού ήρθαν αντιμέτωποι με ένα άγνωστο άτομο που είχε στην κατοχή του πιστόλι.

Όλα εξελίχθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην οδό Αριστοφάνους στη Γλυφάδα. Οι δυο νεαροί είχαν επικοινωνία με ένα άτομο που σχετίζεται με δραστηριότητες της νύχτας, η συνομιλία τους όμως με αυτόν τους γέμισε αμφιβολίες και τους έβαλε σε υποψίες. Λίγο πριν φτάσουν στο ραντεβού ενημερώνουν για την επικείμενη συνάντησή τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, εκφράζοντας τους φόβους τους.

Οι νεαροί αποφασίζουν να πάνε στο ραντεβού, με τους αστυνομικούς να παρακολουθούν διακριτικά και από μικρή απόσταση τη συνάντηση. Μόλις φτάνουν στο προκαθορισμένο σημείο, ένας άγνωστος άνδρας εμφανίζεται μέσα απο έναν θάμνο όπου ήταν κρυμένος και κινείται απειλητικά εναντίον τους κρατώντας το πιστόλι.

Άμεσα οι αστυνομικοί ανάβουν μηχανές και σειρήνες και ξεκινούν να κατευθύνονται προς το σημείο. Ο Αλβανός αντιλαμβανόμενος τους αστυνομικούς ξεκινά να τρέχει αλλά οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ τον προλαβαίνουν και τον συλλαμβάνουν.

Στην κατοχή του εντοπίζουν το πιστόλι. Όπως προέκυψε επρόκειτο για έναν άνδρα ο οποίος έχει απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών ενώ έχει εκτίσει ποινή φυλάκισεις σε σωφρονιστικό κατάστημα. Εκτός αυτών, δεν είχε έγγραφα νόμιμης παραμονής στη χώρα.

Οι αρχές πλέον εξετάζουν τον ρόλο του αλλά και αυτόν του άνδρα με τον οποίο οι νεαροί είχαν το ραντεβού αλλά έστειλε…αντιπρόσωπο. Αξιωματικοί εκτιμούν πως η υπόθεση αφορά ξεκαθάρισμα μεταξύ ανθρώπων της νύχτας, ενώ εξετάζουν και τις συνομιλίες των νεαρών με τον «μυστήριο»  άνδρα με το ξενικό όνομα, που είναι γνωστός για τις νυχτερινές του δραστηριότητες στα Νότια προάστια.

source