Καλό θα είναι όχι μόνο ο προμηθευτής της κεταμίνης αλλά και όποιος ξέρει, πρέπει να πάει αυτοβούλως στις Αρχές», σημείωσε με νόημα ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ που από την πρώτη στιγμή είχε μιλήσει για εγκληματική ενέργεια πίσω από τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. «Σε συνέντευξή της είπε “κατέληξε το παιδί”, ένας όρος ιατρικός και όχι της μάνας. Ομολόγησε την ενοχή της με τη γλώσσα του σώματός της»

 

«Η Πισπιρίγκου θα μιλήσει, είναι θέμα ωρών. Εχει το δικαίωμα σιγής ή θέλει να κάνει τις επαφές της. Προσωπικά όμως δεν πείθομαι πως δεν υπάρχει κάποια μορφή συνενοχής σε αυτό το έγκλημα. δεν μπορώ να διανοηθώ πως δεν έχει σχέση με τους προηγούμενους θανάτους. Είναι δεμένη η υπόθεση.

Όχι μόνο για την Τζωρτζίνα αλλά και για τα άλλα δύο παιδιά, όπως θα δούμε τις επόμενες μέρες. Θα έχουμε εκπλήξεις. θα έχουμε κι άλλα πρόσωπα στο κάδρο». Ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ, Θανάσης Κατερινόπουλος, που από την πρώτη στιγμή είχε μιλήσει για εγκληματική ενέργεια πίσω από τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, μίλησε στην τηλεόραση του Alpha για το τι έρχεται μετά τη σύλληψη της μητέρας των τριών παιδιών με την κατηγορίας της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης, της 9χρονης Τζωρτζίνας. «Θα ερευνηθούν τα πάντα όλα.

Και καλό είναι να μεταβεί στην ανακρίτρια όποιος έχει σχέση. Σίγουρα δεν πήγε η ίδια να πάρει την κεταμίνη. Κάποιος άλλος την πήρε. Δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο», τόνισε, επαναλαμβάνοντας αφενός ότι η υπόθεση είναι «δεμένη» όχι μόνο για τη μικρή Τζωρτζίνα αλλά και για τις αδελφές της και αφετέρου την εκτίμησή του ότι θα μπουν και άλλα πρόσωπα στο «κάδρο» των εμπλεκόμενων. Οσο για τη προέλευση της κεταμίνης που ανιχνεύθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας και το ερώτημα πώς την προμηθεύθηκε η φερόμενη ως δολοφόνος του παιδιού της, Ρούλα Πισπιρίγκου, ο κ. Κατερινόπουλος είπε:

«Καλό θα είναι όχι μόνο ο προμηθευτής της κεταμίνης αλλά και όποιος ξέρει πρέπει να πάει αυτοβούλως στις Αρχές. Σίγουρα δεν θα πήγε η ίδια. Όσοι κατάγονται από χωριά ξέρουν ότι είναι μια ουσία που χρησιμοποιούνταν για να θανατώσουν κυρίως γέρικα ζώα. Σήμερα βέβαια δεν κυκλοφορεί παράνομα από κάποιους που έχουν έλλειψη ναρκωτικών και καταφεύγουν σε αυτήν για να σνιφάρουν».

 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο κ. Κατερινόπουλος ρωτήθηκε και για τα τατουάζ που έχει κάνει η μητέρα με τα αδικοχαμένα παιδιά της, για διαλύσει αμέσως τα περί συναισθηματικής φόρτισης ή μητρικού ενστίκτου.

 

see more: protagon.gr