Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ελληνικό και στη Γλυφάδα λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου

Περισσότεροι από 2.000 δρομείς αλλά και πάνω από 500 παιδιά θα λάβουν μέρος στον 33ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και αγώνα 2 χλμ. για παιδιά! 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, λόγω διεξαγωγής αθλητικής εκδήλωσης (33ος Αγώνας Δρόμου Υγείας 10 χλμ και 2 χλμ.), την Κυριακή 22.11.2015 κατά τις ώρες 09.30΄ έως 13.00΄, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κατωτέρω λεωφόρους και οδούς των Δήμων Αργυρούπολης – Ελληνικού και Γλυφάδας, ως εξής:

  • Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, στο τμήμα της από την είσοδο – έξοδο του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά μέχρι την οδό Ευρυάλης.

  • Οδός Διαδόχου Παύλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ευρυάλης και Γρ. Λαμπράκη.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και Λεωφόρους κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Περιγραφή διαδρομής αγώνα:

Εκκίνηση έξω από το ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά – Λεωφόρος Ποσειδώνος προς Γλυφάδα – οδός Διαδόχου Παύλου (Παραλία Γλυφάδας) αναστροφή (5χλμ.) και επιστροφή.
Σημείωση: Η διαδρομή είναι μετρημένη όπως επίσης καθ όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία Ελληνικού και με κώνους επί της δεξιάς λωρίδας του οδοστρώματος. Ο αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.