Από την Πέμπτη 30/7, ξεκινάει η νέα κινηματογραφική εβδομάδα στο αγαπημένο μας θερινό σινεμά! Θα προβληθεί η παιδική μεταγλωττισμένη ταινία “Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΟΥΙΛΙ” και η νέα ταινία με την Κιάρα Μαστρογιάνι “ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΑΓΙΚΗ”.

Το πρόγραμμα θα είναι καθημερινά, για όλη την εβδομάδα ως εξής:


“Ο Πλανήτης του Γουίλι” στις 20:45.

 

Όταν το διαστημόπλοιό τους καταστρέφεται από έναν αστεροειδή, ο νεαρός Γουίλι χωρίζεται από τους γονείς του και η κάψουλα διάσωσης τον οδηγεί σε έναν μυστηριώδη και ανεξερεύνητο πλανήτη.

Με τη βοήθεια του Μπακ, ενός ρομπότ επιβίωσης, θα πρέπει να τα βγάλει πέρα μέχρι να τον εντοπίσουν και να τον σώσουν οι γονείς του. Ο Γουίλι θα εξερευνήσει κάθε μυστήριο, θα συναντήσει μια εξωπραγματική φύση και θα γνωρίσει φανταστικά πλάσματα, κάποια φιλικά και άλλα… όχι τόσο!

 

“Μια νύχτα μαγική” στις 22:20.

 

 

ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΒΛΕΜΜΑ

Μετά από 20 χρόνια γάμου, η Μαρία αποφασίζει να αφήσει τη συζυγική στέγη. Μια νύχτα πηγαίνει στο δωμάτιο 212, στο ξενοδοχείο απέναντι από το σπίτι της. Από εκεί, η Μαρία έχει πανοραμική θέα του διαμερίσματος της, του συζύγου της, του γάμου της. Αναρωτιέται αν πήρε τη σωστή απόφαση. Πολλοί από τους ανθρώπους της ζωής της έχουν άποψη για αυτό το θέμα και σχεδιάζουν να της την πουν.

 

Στο θερινό σινεμά της καρδιάς μας, στην Άνω Γλυφάδα!

Αιγύπτου 123
210 9632 260, 210 9612 229

Instagram-> @marilenacinema