Η ΕΝΕΟΝ ΑΜΕΑ Γλυφάδας έτρεξε την Κυριακή στα 500 μέτρα και για άλλη μια φορά απέδειξε οτι η διαφορετικότητα δεν μας σταματάει να ζούμε!!!

ΔΩΡΟΘΕΑ ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΟΥ:

Ευχαριστούμε τα μέλη μας και τους συνοδούς που ήταν με τα ΑΜΕΑ μαζί και τρέξανε!!! Πρώτοι ήρθαν ο Γιάννης και η Έλενα. Στην καρδιά μας ειναι όλοι πρώτοι!!!

ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΟΥ-ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗΣ

ENEON AMEA GLYFADAS

ENEON AMEA GLYFADAS

Με μεγάλη συμμετοχή ο αγώνας δρόμου στη Γλυφάδα

Περισσότεροι από 1000 δρομείς, όλων των ηλικιών, έτρεξαν στον αγώνα δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων στη Γλυφάδα, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής. Σε συνεργασία με τέσσερις ακόμα παραλιακούς Δήμους και με τη Feel Good Sports Club, ο Δήμος Γλυφάδας συνδιοργανώνει και προωθεί την άθληση, ενισχύοντας παράλληλα το έργο που προσφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού, καθώς τμήμα των εσόδων προσφέρθηκε στον οργανισμό.

Ανάμεσα στους δρομείς ήταν η Μαρία Πολύζου, κάτοχος πανελλήνιου ρεκόρ στο μαραθώνιο, η Εύη Μωραϊτίδου, ολυμπιονίκης υδατοσφαίρισης, η Κλέλια Πανταζή, ολυμπιονίκης ρυθμικής γυμναστικής ανσάμπλ, η Άννυ Πανταζή, επίσης ολυμπιονίκης ρυθμικής γυμναστικής ανσάμπλ και η Γεωργία Ελληνάκη, ολυμπιονίκης υδατοσφαίρισης.

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

«Η δημοτική μας αρχή στηρίζει την άθληση, τόσο σε ερασιτεχνικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, μετά το τέλος του αγώνα δρόμου. «Είναι μεγάλη μας χαρά που είδαμε εκατοντάδες πολίτες και παιδιά να τρέχουν σήμερα στους δρόμους της Γλυφάδας, σε μια πραγματική γιορτή για την πόλη μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους Ολυμπιονίκες που μας τίμησαν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους».

 

ATTIKA RUN GLYFADA

ATTIKA RUN GLYFADA

GLYFADA METROPOLITANS