Μεγάλη πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου οι άνδρες του ΑΝΟΓ

Την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε και ο ΑΝΟΓ επικρατώντας με 15-5 του ΝΟ Χίου στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Πανηγυρική πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου πήρε η ανδρική ομάδα πόλο του Ομίλου του ΑΝΟΓ, κερδίζοντας με το επιβλητικό 15-5 τη Χίο στη Γλυφάδα. Σπουδαία εμφάνιση για τους παίκτες του Μάκη Βολτυράκη που έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για σπουδαία πράγματα φέτος.

Με πλουραλισμό στην επίθεση, αφού αναδείχθηκαν σκόρερ οκτώ παίκτες και άμυνα για σεμινάριο η ομάδα ητς Γλυφάδας ξέφυγε από το ξεκίνημα του αγώνα στο σκορ και όσο περνούσε η ώρα διεύρυνε τη διαφορά.

 Πρώτος σκόρερ με 3 γκολ ο βενιαμίν της ομάδας Αλέξανδρος Παπαναστασίου ενώ ακολούθησαν οι Αλβέρτης, Χατζηγούλας, Παπαδόπουλος και Φωτόπουλος που σημείωσαν από 2 και Καζάζης, Παπούκας, Γιαννόπουλος, Σκουμπάκης που πέτυχαν από ένα.

Πολύ καλός ο τερματοφύλακας μας Θωμάς Γαβαλάς ενώ κάτω από τα δοκάρια τα τελευταία λεπτά  αγωνίστηκε και ο νεαρός Μάντης.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-2,5-1,4-1.

Στους «8» του Κυπέλλου προκρίθηκαν ακόμη το Π. Φάληρο (11-7 τη ΝΕΠ), ο Εθνικός (12-7 τον ΝΟΠ) και η Βουλιαγμένη (12-6 το Καλαμάκι) ενώ χωρίς αγώνα έχουν περάσει ήδη οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Υδραϊκός και ΠΑΟΚ. Η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου (27/1/16) θα γίνει στις 16/12.