Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης προς τιμή του Χρήστου Νικολόπουλου

dimos-GlyfadasΣτο κατάμεστο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη, 1η Απριλίου, μεγάλη συναυλία προς τιμή του Χρήστου Νικολόπουλου, με σκοπό τη στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στο σπουδαίο μουσικοσυνθέτη, για την προσφορά του στον πολιτισμό. Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους όσους ήρθαν στο κλειστό γήπεδο και έφεραν τρόφιμα για τους φτωχούς και άπορους δημότες Γλυφάδας.

Η είσοδος στη συναυλία ήταν ελεύθερη. Ο στόχος της συγκέντρωσης τροφίμων, για την ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς εκατοντάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα αλληλεγγύης. Η διανομή των τροφίμων στους δικαιούχους θα γίνει μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου.

koinoniko-pantopolio-glyfada

Σε μία ξεχωριστή μουσική βραδιά, τα τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου ερμήνευσε ο ίδιος, με τη συνοδεία πολύ γνωστών καλλιτεχνών: Λένα Αλκαίου, Πέτρος Ίμβριος, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα. Την παρουσίαση έκαναν η τομεάρχης πολιτισμού του Δήμου Γλυφάδας, Βάνα Μπάρμπα και η δημοτική σύμβουλος Μαίρη Μηλιαρέση.

GLYFADA METROPOLITANS