“Γραμμή Υποστήριξης” του Φοίβου Μαρκαντώνη στον “Τεχνοχώρο Εργοτάξιον”.

 

 

Παραστάσεις

Από Πέμπτη 16 Μαρτίου και κάθε Πέμπτη

Ώρα έναρξης: 21:15

Διάρκεια Παράστασης: 60 λεπτά χωρίς διάλειμμα

 

Συντελεστές Παράστασης

Σκηνοθεσία: Μαρία Κορωνέλλου

Φωτισμός: Στεφανία Μακριαλέα

Μουσική επιμέλεια: Μαρία Κορωνέλλου

Σκηνική χορηγία: Pharmex- Νίκος Παπάζογλου και Φοίβος Μαρκαντώντης

Κοστούμια: Η ομάδα

Φωτογραφία: Ξενοφώντας Κοράκης

Βίντεο – trailer: Γιώργος Νικολαΐδης

Ερμηνεύουν αλφαβητικά:
Ευγενία Λιούτα
Φοίβος Μαρκαντώνης
Ηλίας Τσούμπελης

 

 

Υπόθεση του έργου

Μια κωμωδία με φόντο την Αθήνα της σημερινής εποχής. Σε ένα γραφείο ψυχολογικής υποστήριξης, ο Θάνος, ένα συνεσταλμένο κι εργατικό παιδί, που ενώ είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό του Δέσποινα, φοβάται να εκφράσει τα αισθήματα που τρέφει για εκείνην. Ο Ιγνάτιος έρχεται ξαφνικά στο γραφείο για να ζητήσει ψυχολογική βοήθεια και καταλήγει να βοηθήσει εκείνος τους δυο νέους να αποκαλύψουν τι νιώθουν ο ένας για τον άλλον.

Η ανθρώπινη ματιά στη Γραμμή Υποστήριξης

Μια κωμωδία που αντικατοπτρίζει με σεβασμό και χωρίς στερεότυπα, τις ανησυχίες του καθημερινού ανθρώπου, καθώς θίγει θέματα όπως η μοναξιά, η διαφορετικότητα, η απώλεια αλλά και η απόρριψη, που οδηγεί στην εσωστρέφεια. Ανεξάρτητα από την επαγγελματική θέση, που έχει ένας άνθρωπος σε κάποια φάση της ζωής του, θα χρειαστεί βοήθεια και συχνά ο «από μηχανής» Θεός του, μπορεί να έρθει από εκεί, που δεν τον περιμένει.

Περί συνεργασίας

Ο συγγραφέας Φοίβος Μαρκαντώνης εμπιστεύεται για δεύτερη φορά τη σκηνοθεσία του έργου του στη Μαρία Κορωνέλλου, μετά την περσινή επιτυχημένη συνεργασία τους στις Μαριονέτες. Από το προηγούμενο cast συνεχίζουν μαζί τους η Ευγενία Λιούτα κι ο Ηλίας Τσούμπελης δυο νέοι ταλαντούχοι ηθοποιοί. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα τους συνεργασία. Η εποχή μας χρειάζεται τις κωμωδίες, που παράλληλα αγγίζουν θέματα που προβληματίζουν το σύγχρονο άνθρωπο, όπως η Γραμμή υποστήριξης.