«Μην ξεχνάς το καπάκι να κρατάς» – Η παράδοση συνεχίζεται…

Παραδόθηκαν το πρωινό της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου 2019, στα γραφεία του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών τα καπάκια που συγκεντρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα από τον Πρόεδρο Χρήστο Ιακωβάτο και την Υπ. Γυναικών της Γλυφάδας Ρένα Πιερρακάκου της κίνησης «Η Δύναμη είμαστε Όλοι Εμείς».

«Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια και στηρίζει την δράση ‘Μην ξεχνάς το καπάκι να κρατάς’ και με πολλή χαρά παραδώσαμε σακούλες με καπάκια που γέμισαν δύο αυτοκίνητα» δήλωσε ο Χρήστος Ιακωβάτος.

Φυσικά για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα και τα καπάκια αυτά να καταλήξουν εκεί που θα αξιοποιηθούν και θα ανακυκλωθούν συνέβαλλαν πολλοί φίλοι, δημότες, επιχειρηματίες, γονείς και μαθητές τους οποίους το παράρτημα της Γλυφάδας και ο Πρόεδρός του ευχαριστούν θερμά. «Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο 1ο ΓΕΛ Γλυφάδας, την εταιρεία Maxwills, τα ΚΑΠΗ Βορ. Ηπείρου, την καφετέρια MIKEL στην Άνω Γλυφάδα, το ηλεκτρονικό περιοδικό “Γλυφάδα metropolitans”, την εφημερίδα ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ και σε όλους εσάς που συμβάλλατε για να έχουμε ένα ακόμη αμαξίδιο», ανέφερε ο Χρήστος Ιακωβάτος.

Στις φωτογραφίες διακρίνονται επίσης ο Βαγγέλης Ξυδέας, Αν. Πρόεδρος της Γ΄ Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων, ο Θανάσης Βίγλας, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών και η Πηνελόπη Κανέλλου, ιδιοκτήτρια της επιχείρησης Maxwills.
Υπενθυμίζεται ότι όποιος επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει με τον Χρήστο Ιακωβάτο, καθότι στο Νότιο Τομέα είναι υπεύθυνος για τη συλλογή και παράδοση από καπάκια στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών ο οποίος προσφέρει αναπηρικά αμαξίδια σε άπορα άτομα.