Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ Νίκος Χαρδαλιάς, πραγματοποίησε συνάντηση-ενημέρωση στις 12/12 για την πορεία, τα απολογιστικά στοιχεία και τον επιχειρησιακό προγραμματισμό του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού, ενόψει τόσο της ολοκλήρωσης της 12ετούς θητείας του στο τιμόνι του Συνδέσμου, όσο και στο πλαίσιο της ανάληψης των νέων καθηκόντων των Δημάρχων των Δήμων-μελών του ΣΠΑΥ.

«Ο Υμηττός είναι πέρα και πάνω από όλα. Για την προστασία του, απαιτείται η όσο το δυνατόν ευρύτερη συναίνεση και συνεργασία μεταξύ των Δήμων – μελών, ανεξάρτητα από παρατάξεις»


Στη photo από αριστερά:

ο Αντιδήμαρχος Δάφνης -Υμηττού Παναγιώτης Μηνακάκης, ο Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ, Κωστής Παπαδόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ, Νίκος Χαρδαλιάς, Δήμαρχος Βύρωνα (2003-2014), ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος και ο Δήμαρχος Βύρωνα Άκης Κατωπόδης. Δεύτερη σειρά: Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας Στέλιος Θεοδοσόπουλος και ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.