Ο Ντάνος «πλακώθηκε» με φωτορεπόρτερ στην παραλιακή: «Πρόσεξε θα τις αρπάξεις»

Επεισόδιο μεταξύ του Γιώργου Αγγελόπουλου και ενός φωτορεπόρτερ, σημειώθηκε στην παραλιακή λεωφόρο, σήμφωνα με δημοσίευμα του Youweekly.gr που επικαλείται αυτόπτη μάρτυρα.

Την περασμένη εβδομάδα όταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος έπινε τον καφέ του με ένα φιλικό του ζευγάρι σε πολύ γνωστό μαγαζί της παραλιακής στην Γλυφάδα. Εκεί λοιπόν βρισκόταν ένας γνωστός παπαράτσι ο όποιος περίμενε να τελειώσει τη συνάντηση του για να κάνει τις λήψεις των φωτογραφιών από το δρόμο.

Μόλις βγαίνει ο Αγγελόπουλος από το καφέ πηγαίνει προς το μέρος του και του λέει με ευγενικό τρόπο ότι OK έκανες την δουλειά σου τράβηξες φωτογραφίες, παρακαλώ πολύ τώρα άσε με και εγώ να έχω λίγο χρόνο με τους φίλους μου δεν θέλω να κάνουμε αγώνα ταχύτητας στην παραλιακή θα πάμε σ’ ένα μαγαζί για φαγητό κάνε μου την χάρη να με αφήσεις στην ησυχία μου.

Ο φωτογράφος χαμογέλασε και του είπε υποτιμητικά τα εξής: « όταν δε σας ξέρει η μάνα σας μας παρακαλάτε για μια φωτογραφία μόλις και κάνετε μία επιτυχία ξεκινάτε τους τσαμπουκάδες και τις απειλές».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ντάνος παρά την επίθεση του απαντάει πάλι με ευγενικό τρόπο « Φίλε δε σε απείλησα και ούτε τσαμπουκάδες έκανα,απλά σε παρακάλεσα αν έχεις την καλοσύνη αφού έκανες την δουλειά σου να με αφήσεις να περάσω λίγο χρόνο με τους δικούς μου ανθρώπους άλλωστε τα παιδιά δεν έχουν καμία σχέση με δημοσιότητα και φωτογράφους».

 

«Εγώ θα κάνω ό,τι γουστάρω» απαντάει ο φωτογράφος « Σε ελεύθερη χώρα είμαστε» Και όπως γυρνάει από την άλλη μεριά το πρόσωπο του ο φωτογράφος και αναφέρει το εξής «Άντε στο διάολο όλοι οι κώλο βλάχοι νομίσουν ότι κάποιοι είναι…»

Ωστόσο έγινε αντιληπτός: «Τι είπες …»τον ρωτάει ο Ντάνος « ότι θέλω είπα ,δεν αφορά εσένα»

Τότε ο Αγγελόπουλος εξερράγη, πήγε προς το μέρος του φωτογράφου επιθετικά λέγοντάς του:

«Φίλε πρόσεχε γιατί δε με ξέρεις καλά .Αν ξανά τολμήσεις να με βρίσεις θα της αρπάξεις και δεν με ενδιαφέρει αν είσαι φωτογράφος ή ο Πάππας της Ρώμης»!
Τότε ο φωτογράφος του φωνάζει στο δρόμο… «Σιγά ρε Ντάνο πρόσεχε εδώ δε γυρίζουμε το τατουάζ για να μας το παίζεις μάγκας»!

Εκείνη τη στιγμή παρενέβησαν οι φίλοι του Αγγελόπουλου και το επεισόδιο έληξε εκεί.

source