Ο Παναγιώτης Μαυρίκος ο νεκρός της Αττικής Οδού – Η σύζυγος αναγνώρισε τη σορό

Ο γνωστός εκδότης απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε – Την προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ανέλαβε η Υπηρεσία Εγκλημάτων Κατά Ζωής.

Ο εκδότης της εφημερίδας “Ακρόπολη”, Παναγιώτης (Τάκης) Μαυρίκος,  είναι ο άνδρας  που απανθρακώθηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητο του, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 15:15 μετά το μεσημέρι στην Αττική Οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, στο ύψος του Νέου Ηρακλείου.

Η σορός του μεταφέθηκε στο ΚΑΤ, όπου έγινε και η αναγνώριση από την σύζυγο του θύματος. Νωρίτερα, ο δικηγόρος της οικογένειας Μαυρίκου, Α. Κούγιας, επιβεβαίωσε ότι ο νεκρός οδηγός του οχήματος είναι ο Παναγιώτης Μαυρίκος. Πριν το δυστύχημα, ο ίδιος ο κος Κούγιας τον έψαχνε επί ώρες επειδή είχαν επαγγελματικό ραντεβού, αλλά δεν μπορούσε να τον βρει.

Οι κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας στην Αττική Οδό κατέγραψαν το όχημα να κινείται κανονικά στην αριστερή λωρίδα και για άγνωστους λόγους σταματάει και τυλίγεται στις φλόγες. Η αστυνομία θεωρεί βέβαιο ότι δεν υπήρξε τροχαίο δυστύχημα, γεγονός που αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την ανάφλεξη του αυτοκινήτου.

Την προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ανέλαβε η Υπηρεσία Εγκλημάτων Κατά Ζωής και όχι η Πυροσβεστική ή η Τροχαία, όπως συνηθίζεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις, γεγονός που αφήνει πολλά ερωτηματικά για το πώς ακριβώς συνέβη το δυστύχημα.

Το όχημα εξετάζεται από συνεργείο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, προκειμένου να εξακριβωθεί τι προκάλεσε την πυρκαγιά και εάν πρόκειται για δολιοφθορά ή άλλη αιτία.

source: news.gr