Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Ο Προφήτης Ηλίας” Γλυφάδας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τον Ετήσιο χορό του

Την Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018, σε γνωστό κέντρο στην Άνω Γλυφάδα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Ο Προφήτης Ηλίας” Γλυφάδας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τον Ετήσιο χορό του και την Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου αντάμωσαν για μια φορά ακόμη και αντάλλαξαν ευχές για μια Ευτυχισμένη Χρονιά και με την παρουσία τους έδωσαν μεγάλη ώθηση στα μέλη του Δ.Σ. να συνεχίσουν το έργο τους.

Η βραδιά άρχισε με το καλωσόρισμα του Προέδρου, κου Τάσου Σκουτέρη, ο οποίος ευχήθηκε Ευτυχισμένη Νέα Χρονιά σε όλους τους παρισταμένους και τις οικογένειές τους.

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας η βραδιά συνεχίστηκε με γλέντι και χορό.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης για την Κοπή της πίτας, όλα τα μέλη, τους φίλους και τους εκπροσώπους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο κος Ν. Νικολάου, Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Γλυφάδας και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κ.Α.Π.ΠΑ. του Δήμου Γλυφάδας, ο κος Δημ. Νιτσιόπουλος, Δημ. Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Κ.Α.Π.ΠΑ., η κα Μαρία Παπάζογλου, Δημ. Σύμβουλος, μέλος του Δ.Σ. του Κ.Α.Π.ΠΑ. και Πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Γλυφάδας “Το Άργενον”, ο κος Σπύρος Δήμου, μέλος του Δ.Σ. του Κ.Α.Π.ΠΑ., ο κος Ν. Λεβετσοβίτης, Δημ. Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ο κος Κυριάκος Τιλγκερίδης, Πρόεδρος της ‘Ενωσης Ποντίων Γλυφάδας “Η Ρωμανία”, η Πρόεδρος κα Φρειδερίκη Μαυροπούλου και η Γ.Γ. κα Έλσα Μαυροπούλου του Π.Σ. Λακώνων, η κα Γιώτα Παρδαλάκη, Γ.Γ. και η κα Αγγελική Σαρρή μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας “Εμείς”, ο κος Χρ. Αλεξανδρίδης, έφορος του ΚΟΠΑ της Καλλιθέας, ο οποίος κέρδισε το φλουρί το οποίο είχε ως δώρο την εικόνα του Προφήτη Ηλία.
Επίσης, ιδιαίτερη τιμή για όλους μας ήταν η παρουσία της καταξιωμένης λογοτέχνιδος, ποιήτριας και χρονογράφου κας Άννας Μπιθικώτση, της πιανίστας και soprano κας Κατερίνας Μεγάλου, του ερμηνευτή και μαέστρου της Μικτής Πολυφωνικής Χορωδίας «Μελωδοί» του Συλλόγου μας καθώς και Αντιπροέδρου του Δ.Σ. μας κου Σωτήρη Δογάνη, του κου Αριστοτέλη Κατσινέλη, χοροδιδασκάλου των χορευτικών τμημάτων (ενηλίκων και παιδιών) του Συλλόγου μας, καθώς και του κου Ηλία Γιαννόπουλου, ιδρυτή και Επίτιμου Προέδρου του Συλλόγου μας.
Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά γεμάτη ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΕΙΡΗΝΗ, ΔΥΝΑΜΗ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.