«Σαφάρι» της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του – Έχει ύψος περίπου 1.70, είναι γύρω στα 30, με κοντά, καστανά μαλλιά και τατουάζ στο δεξί του μπράτσο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση βιασμού της 34χρονης κοπέλας από το Παλαιό Φάληρο το βράδυ του Σαββάτου καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο «δράκος» με το μαχαίρι είχε αποπειραθεί να βιάσει και άλλη γυναίκα νωρίτερα, το ίδιο βράδυ.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, η 34χρονη κάλεσε την Άμεση Δράση και κατήγγειλε πως είχε πέσει θύμα βιασμού από έναν άγνωστο άνδρα ο οποίος την πλησίασε και με την απειλή μαχαιριού προέβη στην αποτρόπαια πράξη του.

Όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς, ο δράστης την προσέγγισε μπροστά από μία στάση λεωφορείου στην λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της εκκλησίας της Αγίας Σκέπης, και αφού την απείλησε με ενα μαχαίρι την οδήγησε σε ένα κοντινό πάρκο.

Εκεί, την έγδυσε και τη βίασε ενώ στη συνέχεια την ακολούθησε μέχρι τη στάση του λεωφορείου. Μάλιστα, είχε το θράσος να ζητήσει το τηλέφωνο της απειλώντας την, παράλληλα, πως θα τη σκοτώσει εάν τον καταγγείλει στην Αστυνομία.

Η 34χρονη έδωσε κατάθεση στην αστυνομία περιγράφοντας τον βιαστή της. Ωστόσο, τα χαρακτηριστικά που έδωσε έμοιαζαν με αυτά ενός άνδρα τον οποίον είχε καταγγείλει για απόπειρα βιασμού μια άλλη γυναίκα πριν από τρεις ώρες.