Περίεργη αυτοκτονία στελέχους της Siemens στην Αιξωνή Γλυφάδας!

Συντάκτης: 

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την αυτοκτονία 61χρονου πρώην χαμηλόβαθμου στελέχους της Siemens, του οποίου το πτώμα βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής σε προχωρημένη αποσύνθεση στην ερημική τοποθεσία της Αιξωνής Γλυφάδας, στους πρόποδες του Υμηττού.

Ο τραγικός αυτόχειρας την περίοδο 2007-2008 είχε απασχοληθεί στον τομέα συντήρησης του C4I, ενώ δεν είχε κατηγορηθεί ποτέ για την πολύκροτη υπόθεση της Siemens.

Το πτώμα βρέθηκε από μία περίοικο που έκανε τον περίπατό της στην περιοχή, ήταν πεσμένο μπρούμυτα στο έδαφος, ενώ από κάτω του βρέθηκε ένα πιστόλι μικρού διαμετρήματος των 8mm και δύο πλαστικοποιημένα ιδιόχειρα σημειώματα.

Στο ένα ανέφερε τα τηλέφωνα των οικείων του για να ειδοποιηθούν και επιγραμματικά τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία, οι οποίοι ήταν κυρίως οικονομικοί.

απόπειρα αυτοκτονίας

|| Πριν αποχωρήσει από τη Siemens ο θανών είχε πραγματοποιήσει απόπειρα αυτοκτονίας ||

Στο δεύτερο ανέφερε πως προμηθεύτηκε το πιστόλι από τη «μαύρη αγορά» στην Ομόνοια και ότι αυτός που του το πούλησε του είπε πως είναι «καθαρό».

Στα ρούχα του θανόντος βρέθηκε και η ταυτότητά του και στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν η κόρη του και η πρώην σύζυγός του, με την οποία είχε πάρει διαζύγιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2008 και πριν αποχωρήσει από τη Siemens, είχε πραγματοποιήσει απόπειρα αυτοκτονίας με κατάποση χαπιών, εξαιτίας των προσωπικών οφειλών και των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετά την απομάκρυνσή του από τη Siemens ίδρυσε δική του εταιρεία προμηθειών και πώλησης συστημάτων ασφαλείας, η οποία όμως δεν πήγε καλά και την έκλεισε πριν από 4 χρόνια, μένοντας με υπέρογκα χρέη.

source

follow Γλυφάδα metropolitans on twitter 

GLYFADA METROPOLITANS