ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ στη μεγάλη «Γιορτή Ζωής» με εκπλήξεις και πρόληψη

Ο Σύλλογος Γυναικών Γλυφάδας (με καρκίνο μαστού) «Μαζί για τη Ζωή», σας προσκαλεί σε μια μεγάλη «Γιορτή Ζωής» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23/10/2016, στο Παλαιό Δημαρχείο, παρουσιάζοντας πολυποίκιλες δράσεις (10:00-14:00), υπό την Αιγίδα του ΚΑΠΠΑ και του Δήμου Γλυφάδας.

mazi-woman-day

isagogika
Στο πλαίσιο των ετήσιων εκδηλώσεων για την παγκόσμια εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, αρωγός μας στέκει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, θέτοντας ως στόχο την ταχύτερη κι ευρύτερη διάδοση της γνώσης για την πρόληψη. Παράλληλα, η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας θα βρίσκεται στην πόλη μας για να εξετάσει γυναίκες εγγεγραμμένες στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.
Πολλές εκπλήξεις θα σας περιμένουν εκείνη τη μέρα για να γιορτάσουμε όλοι παρέα το μεγάλο δώρο της ζωής!

isagogika-end

 

logo-emeisΕπίσης, η Ένωση Γυναικών Γλυφάδας «Εμείς» συμμετέχει με ευαισθησία, υποστηρίζοντας τη δράση του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του μαστού «Μαζί για την ζωή» που πραγματοποιείται στις 23 Οκτωβρίου 2016 από τις 10πμ έως τις 2μμ στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας.

«Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στις γυναίκες που νοσούν και συντονιζόμαστε στην έγκαιρη διάγνωση, την αξία της πρόληψης και την ενίσχυση της ελπίδας για ίαση του καρκίνου του μαστού, μεταδίδοντας με την παρουσία μας ένα μήνυμα ζωής, δύναμης, χαράς και ενέργειας», αναφέρει η Ένωση στο σχετικό Δ.Τ. της.

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

logotest2