ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΕΠΑΙΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2022

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

“Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος και η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου μας θα απονείμουν τιμητικό έπαινο στους αποφοίτους μαθητές των Λυκείων του Δήμου μας, οι οποίοι πέτυχαν κατά την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η απονομή θα γίνει την Παραμονή των Θεοφανείων, Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:30 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» Κύπρου 68, Αργυρούπολη.

Ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς και σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωσή μας η οποία περιλαμβάνει την βράβευση, δώρα για όλα τα παιδιά και μια  μικρή δεξίωση για τους προσκεκλημένους.”

 

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Εθελοντισμού

Ευάγγελος Νικοθόδης

 

Πληροφορίες:

Τμήμα Παιδείας 213 2018 781