Σάσα Πατεράκη: Στο Curves Γλυφάδας το ιδανικό βάρος είναι θέμα υγείας και όχι ομορφιάς

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαζί για τη ζωή και Δημοτική Σύμβουλος, Σάσα Πατεράκη, έχει μιλήσει ανοιχτά πολλές φορές για την πρόκληση που δέχθηκε από τον καρκίνο του μαστού, να διεκδικήσει από την αρχή, την ίδια της τη ζωή. Μια πρόκληση που την οδήγησε σε εξερευνήσεις ιατρικών μονοπατιών, ψυχολογικών και της χάρισε ως «δώρο» πρόσθετα κιλά επηρεάζοντας ως συνέπεια την υγεία της και σε άλλους τομείς.

Η επιστροφή στο ιδανικό βάρος ήταν ανάγκη επιτακτική. Σύμμαχός της σε αυτή την πορεία στέκεται το γυμναστήριο Curves Γλυφάδας καθώς προσφέρει ολιστική στήριξη στις ανάγκες και στους στόχους κάθε γυναίκας ξεχωριστά. Το εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής, σε συνάρτηση με πρόγραμμα εκγύμνασης ειδικά για γυναίκες και διάρκειας μόλις 30 λεπτών, έχουν φέρει αισθητά αποτελέσματα στην εικόνα και στην υγεία της κα. Πατεράκη. Δέκα κιλά και 42 πόντοι έχουν ήδη εξαφανιστεί. Και συνεχίζουμε.

Διότι στο Curves Γλυφάδας, είναι όλοι ενωμένοι σε ένα σκοπό. Να επιτευχθούν οι στόχοι που θέτει η κάθε γυναίκα όταν γίνεται μέλος της οικογένειάς τους.