Το βίντεο έγινε αμέσως viral με περισσότερα από 51 εκατομμύρια views στο Tik Tok.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τα τελευταία 24ωρα το βίντεο μιας εκπαιδεύτριας κολύμβησης, που πετά ένα βρέφος οχτώ μηνών μέσα σε πισίνα, προκείμενου να μάθει να κολυμπά.

Το βίντεο, που έχει προκαλέσει διχογνωμία, ανήρτησε στον λογαριασμό στης στο Τik Tok η ίδια η μητέρα του παιδιού κι ενός ακόμα αγοριού, από το Κολοράντο των ΗΠΑ.

Το βίντεο έγινε αμέσως viral με περισσότερα από 51 εκατομμύρια views στο TikTok και άλλες 20 εκατομμύρια αναπαραγωγές στο Twitter. Το κλιπ της Μέγιερ δείχνει τον οχτώ μηνών Όλιβερ να… πετιέται μέσα στο νερό της πισίνας από μια εκπαιδεύτρια κολύμβησης!

 

Here’s The Story Behind That Viral TikTok Showing A Baby Getting Tossed In A Pool

 

Περισσότεροι από 100.000 χρήστες σχολίασαν το συγκεκριμένο βίντεο, άλλοι με χιουμοριστική διάθεση, ενώ υπήρξαν και πολλοί που δεν πήραν με… πολύ καλό μάτι την πρωτοβουλία της Μέγιερ να μάθει το βρέφος της να κολυμπάει με αυτό τον τρόπο.

“Πολλοί άνθρωποι βλεπουν ένα βρέφος να πετιέται μέσα στο νερό και σκέφτονται πως αυτό δεν είναι καλό! Δεν θα έπρέπε να γίνεται και πολλά άλλα παρόμοια” είπε αρχικά η μητέρα, μιλώντας σε αμερικανικό μέσο και συμεχισε: “Έλαβα μέχρι και απειλητικά μηνύματα για τη ζωή μου! Υπήρξαν άτομα που μου είπαν πως είμαι η χειρότερη μητέρα, πως θέτω τη ζωή των παιδιών μου σε κίνδυνο και πως τα τραυματίζω”.

source

photo αρχείου