Τι δήλωσε στο protothema.gr ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης – «Περιμένουμε όλη την Αττική να είναι στα λευκά την Τρίτη το πρωί» – Από τι θα εξαρτηθεί εάν θα κλείσουν τα σχολεία τη Δευτέρα – Σήμερα το απόγευμα οι ανακοινώσεις

Στην απόφαση για κλείσιμο των σχολείων λόγω της κακοκαιρίας φαίνεται πως οδηγούνται οι αρχές για τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, στο protothema.gr, οι όποιες αποφάσεις θα λάβουν υπόψιν τις προβλέψεις των μετεωρολόγων για το κύμα της κακοκαιρίας και πώς αυτό θα εξελιχθεί τα επόμενα 24ωρα. «Σύμφωνα με όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής, περιμένουμε όλη την Αττική να είναι στα λευκά το πρωί της Τρίτης», είπε ο κ. Πατούλης.

Αυτό το δεδομένο, φαίνεται πως οδηγεί στο να κλείσουν τα σχολεία την Τρίτη, πιθανόν και την Τετάρτη, είπε ο περιφερειάρχης Αττικής συμπληρώνοντας πως οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν σε διαβούλευση με τους 66 δημάρχους της Αττικής και οι ανακοινώσεις θα βγουν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής.

Αναφορικά, τώρα, με το ενδεχόμενο να κλείσουν τα σχολεία και την Δευτέρα, μιλώντας στο protothema.gr, ο Γιώργος Πατούλης, σημείωσε πως η απόφαση θα ληφθεί λαμβάνοντας υπόψιν συγκεκριμένους παράγοντες, όπως το κατά πόσο θα είναι εφικτό να γίνει μάθημα στα σχολεία λόγω χαμηλών θερμοκρασιών αλλά και το κατά πόσο οι μαθητές θα μπορούν να μετακινηθούν από και προς τα σχολεία.