Φιλανθρωπικός αγώνας «Junior» στη Γλυφάδα

Η Σχολή Ολυμπιακού Γλυφάδας διοργάνωσε την Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 φιλανθρωπικό αγώνα «Junior» Ολυμπιακού Γλυφάδας με τη Σχολή Α.Ο. Κεραυνός – Παναθηναϊκός Γλυφάδας στο Δημοτικό Στάδιο Ποδοσφαίρου (Αλ. Παναγούλη 24), με στόχο την ενίσχυση των παιδικών χωριών S.O.S.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό, ενώ υπήρξε και φιλική συμμετοχή από τις «cheerleaders της Σχολής Μπαλέτου – Χορού Μαρίας Διαμάντογλου – Μελλά. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε πολύς κόσμος, που παρά το πολύ κρύο, έσπευσε να παρακολουθήσει τους μικρούς αθλητές να αγωνίζονται για αυτόν το φιλανθρωπικό σκοπό.

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής Γλυφάδας, παρευρέθηκαν ο Τομεάρχης Αθλητισμού Δήμου Γλυφάδας και Δημοτικός Σύμβουλος Περικλής Δορκοφίκης, ο τ. Αντιδήμαρχος και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας, Μάριος Κασσέρης και ο Αντιδήμαρχος Αστικής Ανάπτυξης και Πολεοδομίας Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, οι οποίοι μαζί με τον Πρόεδρο της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Γλυφάδας κ. Θεόφιλο Καραφωτιά, απένειμαν τα μετάλλια στους μικρούς ποδοσφαιριστές.

 

ΟΣΦΠ

 

Αξίζει να σημειωθεί πως συγκεντρώθηκαν πάρα πολλά τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη προσωπικής υγιεινής.

ΟΣΦΠ ΓΛΥΦΑΔΑΣΗ Σχολή Ολυμπιακού Γλυφάδας στοχεύει πιστά στη πρόληψη και στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, και θα συνεχίσει να αποδεικνύει τη σταθερή και διαχρονική στήριξη της.

Πληροφορίες & Εγγραφές : τηλ. 6909305323, Facebook: Σχολή Ολυμπιακού Γλυφάδας/ Olympiacos Sxoli Glyfadas Ε-mail: olympiacosglyfadas@yahoo.com