Σήμερα Δευτέρα το πρώτο ραντεβού για τον ΑΝΟΓ Γλυφαδας!

Τη Δευτερα 1/9 η πρώτη συγκέντρωση για το πόλο, στις 8/9 για το κολύμπι.

Την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν θα έχει την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου το τμήμα πόλο του ΑΝΟΓ στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στη Γλυφάδα. Νέο πρόσωπο στο προπονητικό τιμ ο Μιχάλης Παπαναστασίου που τα τελευταία χρόνια ανήκε στο δυναμικό του Παλαιού Φαλήρου έχοντας μάλιστα κατακτήσει το 2013 το πρωτάθλημα Μινι Παίδων. Την επόμενη Δευτέρα στις 15:00 η πρώτη για την αγωνιστική της κολύμβησης.

Στο πόλο ο Μιχάλης Παπαναστασίου θα αναλάβει την ομάδα Παίδων του ΑΝΟΓ (γενν. 2000-2001). Στην Ανδρική ομάδα και την ομάδα Νέων Ανδρών παραμένει ο Δημήτρης Σελετόπουλος, στην ομάδα Εφήβων ο Λευτέρης Βούρος , στην ομάδα Μίνι Παίδων ο Κώστας Καναβός ενώ στο επόμενο ΔΣ., θα οριστικοποιηθεί το όνομα του προπονητή που θα αναλάβει τις Ακαδημίες.

Την Δευτέρα στις 17:30 θα συγκεντρωθούν οι Μίνι Παίδες και τα Προ Μινι, στις 19:00 οι Παίδες , στις 19:30 θα γίνει η συγκέντρωση της πρώτης ομάδας και στις 20:00  των Εφήβων.

Υδατοσφαίριση

Το άθλημα που έκανε τον ΑΝΟΓ γνωστό σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο, είναι η υδατοσφαίριση. Πρωταθλήτριες Ευρώπης οι γυναίκες, πρωταθλητές Ελλάδας οι άνδρες και πρωταγωνιστής σε όλες τις κατηγορίες ο ΑΝΟΓ παραμένει στις παραδοσιακές δυνάμεις της Ελλάδας.

source: http://www.anog.gr/