Στη μοντέρνα μεζονέτα της Κωνσταντίνας στην Άνω Γλυφάδα! (photos)

Μια μοντέρνα μεζονέτα στην Άνω Γλυφάδα διατηρεί η Κωνσταντίνα με θέα στο βουνό. Εκεί μένει μαζί με την 20χρονη κόρη της Χριστίνα, η οποία σπουδάζει Ναυτιλιακά. Μαζί τους επίσης μένουν ο σκύλος τους Μάρλεϊ και ο γάτος τους Ερμής. Ο φακός του περιοδικού ΟΚ τρύπωσε στο σπίτι της τραγουδίστριας στο οποίο η Κωνσταντίνα μετακόμισε μόνιμα τα τελευταία δύο χρόνια, παρά το γεγονός ότι το σπίτι είναι δικό της από το 1985.

«Εδώ έχω ηχογραφήσει τους περισσότερους δίσκους μου, ενώ τραγούδια έχουν ηχογραφήσει και πολλοί συνάδελφοί μου, όπως ο Χρήστος Δάντης, ο Λευτέρης Πανταζής και ο Βασίλης Καρράς.» είπε η ίδια στο περιοδικό.

«Το σπίτι είναι πολύ φωτεινό, με μεγάλα παράθυρα. Το ανακαίνισα πλήρως, με την καθοδήγηση του interior designer και αρχιτέκτονα Δημήτρη Καρανταβάνη. Άλλαξα τη διαρρύθμιση των χώρων, δημιουργώντας στον πρώτο όροφο έναν ενιαίο χώρο, που περιλαμβάνει το σαλόνι, την τραπεζαρία, την κουζίνα, το καθιστικό όπου κάνω πρόβες και ένα WC. Στον πάνω όροφο βρίσκονται δύο κρεβατοκάμαρες με ισάριθμα, ανεξάρτητα μπάνια.»

Απολαύστε το σπίτι της Κωνσταντίνας μέσα από φωτογραφίες:

konstantina2

 

konstantina-glyfada-2

 

source