ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ 2014 ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το “ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ 2014 ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ” το Σάββατο το βράδυ (13-9-2014). Στον  κατάμεστο χώρο στο «Πατητήρι» στην  Άνω Γλυφάδα  μετά το καλωσόρισμα του Γενικού Γραμματέα Τάσου Κατοπόδη και την κεντρική ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου κ. Γρηγόρη Ζιάκα, το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου παρουσίασε παραδοσιακούς Ηπειρώτικους χορούς συνοδεία του  Ηπειρώτικου συγκροτήματος του Θοδωρή Γεωργόπουλου.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος  Γλυφάδας  κ. Γιώργος Παπανικολάου και ο Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας  Ελλάδος Κ.  Κώστας Κωνής.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γ. Παπανικολάου, ο Αντπρόεδρος της Π.Σ.Ε.  κ. Κ.Κωνής,  ο Αντιδήμαρχος Γλυφάδας κ. Δ. Νιτσιόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του ν.π. Κ.Α.Π.ΠΑ. Δήμου Γλυφάδας  κ. Γ.Αγγελόπουλος και δημοτικοί Σύμβουλοι.

Με το μουσικό άρωμα του Ηπειρώτικου παραδοσιακού τραγουδιού και πολιτισμού όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Ηπειρωτών Γλυφάδας «Η ΠΙΝΔΟΣ»  διοργάνωσε  και αυτό το «ΑΝΤΑΜΩΜΑ»  δίνοντας την ευκαιρία σε όλες και σε όλους να χορέψουν και να θυμηθούν …να νοσταλγήσουν και να γλεντήσουν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες με την κομπανία του Θ. Γεωργόπουλου. Ευχάριστη μουσική παρουσία και η συμμετοχή με νησιώτικα και παραδοσιακά τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα από τον Γεν.Γραμματέα του Συλλόγου και τραγουδιστή Τάσο Κατοπόδη. Ο Πρόεδρος κ. Γρηγόρης Ζιάκας και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τους χορηγούς για την υποστήριξή τους και όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για τη θερμή ανταπόκριση και συμμετοχή τους.