Συγκλονίζει η ιστορία της 51χρονης από την Λάρισα, η οποία όπως αποκαλύφθηκε βρισκόταν κλεισμένη για 42 ολόκληρα χρόνια, στο σπίτι όπου διέμενε με την 76χρονη μητέρα της κοντά στο κέντρο της πόλης. Η τραγική ιστορία της, που παραπέμπει σε ένα σύγχρονο Κωσταλέξι, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά τον αιφνίδιο θάνατο της μητέρας της.

Η 51χρονη ζούσε μαζί με την 76χρονη σε διπλοκατοικία στην Λάρισα και είχε να βγει από το σπίτι τους, αφού δεν της το επέτρεπε η μητέρα της, από την ηλικία των 9 ετών, δηλαδή εδώ και 42 χρόνια. Ο πατέρας έχει πεθάνει εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι συγγενείς και γείτονες είχαν καταγγείλει τα όσα συνέβαιναν. Η 76χρονη συνταξιούχος πέθανε ξαφνικά το περασμένο Σάββατο (18.06.2022) στην είσοδο του σπιτιού της ενώ επέστρεφε από την αγορά και έτσι αποκαλύφθηκε η σοκαριστική υπόθεση που παραπέμπει σε ένα σύγχρονο Κωσταλέξι,.

 

Η σορός της 76χρονης εντοπίστηκε από ένα συγγενικό της πρόσωπο. Ο θάνατος της εκτιμάται πως οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Δίπλα της βρέθηκαν τσάντες με ψώνια, διάσταση που ενισχύει την εκτίμηση ότι η 76χρονη απεβίωσε αιφνιδίως ενώ επέστρεφε σπίτι της από την αγορά. Σε κάθε περίπτωση, από την ΕΛ.ΑΣ. αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια, ενώ γιατρός του ΕΚΑΒ βεβαίωσε τον θάνατο της 76χρονης.

Συγγενής της ίδιας που διαμένει στο ισόγειο της διπλοκατοικίας μιλώντας στο onlarissa.gr, σημειώνει ότι γνώριζε για το περιστατικό τόσο εκείνη, όσο και πολλοί άλλοι συγγενείς, και προσπαθούσαν να μιλήσουν στην μητέρα, εκείνη όμως ήταν πολύ αρνητική απέναντί τους.

photo αρχείου

see more: newsit.gr