Ο Δίας έφυγε από τον Υδροχόο στις 13 Μαΐου και μπήκε στους Ιχθύς, όπου και θα μείνει μέχρι τα τέλη Ιουλίου, με αποτέλεσμα να επηρεάσει με άκρως θετικό τρόπο ορισμένα ζώδια.

Ο Δίας, ο πλανήτης «δάσκαλος», ο πλανήτης της επέκτασης και της ευημερίας, φαίνεται πως θα ευνοήσει πιο πολύ τρία ζώδια, γεμίζοντάς τα με ελπίδα, φέρνοντάς τους τύχη και ανάπτυξη, κάτι που μπορεί να μεταφραστεί σε χρηματικό κέρδος ή «άνθηση» μιας αγάπης.

 

Ποια είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια;
Το ζώδιο του Κριού

Η τύχη φαίνεται ότι βρίσκεται με το μέρος σας, Κριοί, και εάν το μυαλό σας τρέχει σε επενδύσεις, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Επενδύστε με σύνεση και κερδίστε αργότερα την αφθονία. Εάν πάλι σκέφτεστε να κάνετε το επόμενο βήμα στην ερωτική σας ζωή, μη διστάσετε. Μήπως ήρθε η ώρα να ζητήσετε ραντεβού από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει;

Ο Δίας, πάντως, σας λέει να πιστέψετε στον εαυτό σας. Γίνετε ο πολεμιστής που είστε και αγωνιστείτε για μια αύξηση ή για τον άνθρωπο που σας ιντριγκάρει.

 

Το ζώδιο του Τοξότη

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο Τοξότης ευνοείται από τον Δία, μιας και είναι ο κυβερνήτης του. Αυτή την περίοδο τολμήστε χωρίς δισταγμό σε αυτό που θέλετε πραγματικά… Μην ξεχνάτε, πρέπει να είστε συγκεκριμένοι, γιατί η απεραντοσύνη του Δία λειτουργεί και αμφίδρομα.

Είναι η στιγμή να πραγματοποιήσετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας και με δουλειά και πίστη μπορείτε να στήσετε τον δικό σας κόσμο.

 

Το ζώδιο του Ιχθύος

Μα φυσικά και το ζώδιο του Ιχθύος ευνοείται! Αφεθείτε στη μαγεία του Δία και θα αισθανθείτε την επιρροή του. Οι επιλογές σας πρέπει να είναι έξυπνες και ισορροπημένες. Δεν υπάρχει χρόνος για δράμα, διευρύνετε το πεδίο των δυνατοτήτων σας και μόνον όφελος θα έχετε.

Εάν θέλετε να προχωρήσετε στην αγορά σπιτιού ή να κάνετε κάποια άλλη μεγάλη αγορά, έχετε πολύ καλές πιθανότητες αυτή την περίοδο.

source: iefimerida.gr