Ο 44χρονος ήταν παλιός γνώριμος των αρχών – Πώς δολοφόνησε τη μητέρα του το 2013 – Τα στοιχεία που έδειξαν ότι ο θάνατός του δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια

 

Μια τραγική ιστορία κρύβεται πίσω από τον 44χρονο εικαστικό που σήμερα το πρωί βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του στη Ραφήνα. Το όλο σκηνικό, θύμιζε θρίλερ.

Απαγχονισμένος με μια μονωτική ταινία στο στόμα προκάλεσε κινητοποίηση του Ανθρωποκτονιών καθώς η εικόνα με τον άνδρα που αιωρούνταν στο μπαλκόνι με το φιμωμένο στόμα, έδειχνε ότι ίσως κάποιος τον δολοφόνησε και για παραδειγματισμό τον κρέμασε. Όμως σιγά – σιγά το τοπίο άρχισε να ξεκαθαρίζει. Αρχικά διαπιστώθηκε πως ο 44χρονος άνδρας ήταν παλιός γνώριμος των αρχών.

Το 2013, στο Ίλιον δολοφόνησε με μια μπαλαντέζα την ηλικιωμένη μητέρα του. Σε μια στιγμή έντασης, όρμησε πάνω της, πέρασε το καλώδιο στο λαιμό και το έσφιξε «παίρνοντας» της τη ζωή. Τότε είχε πει πως σκότωσε τη μητέρα του επειδή η 61χρονη αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και βασάνιζε τον ίδιο και την αδελφή του. Ο 44χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή, όμως σύντομα αποφυλακίστηκε. Εγκατέλειψε τη θάλασσα, καθώς ήταν ναυτικός και στράφηκε στη ζωγραφική, χαράσσοντας μία επιτυχημένη πορεία στον χώρο των εικαστικών.

see more: protothema.gr