«Καινοτομία για όλους» Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης με την εταιρία Samsung Electronics Hellas

Το Τμήμα Προγραμματισμού σε κοινή δράση με το Τμήμα Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, θέλοντας να προσφέρει πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες, συνεργάζεται με την εταιρία Samsung Electronics Hellas, και προσφέρει μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε άτομα Τρίτης Ηλικίας.

Το πρόγραμμα «Καινοτομία για όλους» απευθύνεται σε δημότες μέλη των ΚΑΠΗ μας που αυτό το διάστημα έχουνε πληγεί από τις επιπτώσεις του κορωνοϊού και έχει σκοπό την εξοικείωση τους με έξυπνες συσκευές και νέες τεχνολογίες.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν και έχουν αντικείμενο την εκμάθηση ηλεκτρονικών εφαρμογών, βιντεοκλήσεων, την πλοήγηση στο διαδίκτυο, σεμιναριακά προγράμματα τεχνολογιών αφής με smartphones και tablets, αλλά και σεμινάρια εκμάθησης δημιουργίας λογαριασμών Gmail και μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Messenger, Instagram, κ.λπ.).

Η εταιρία Samsung Electronics Hellas θα διαθέσει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως smartphones και tablets, θα καλύψει πλήρως το κόστος του εκπαιδευτικού προσωπικού και θα αναλάβει την τεχνική υποστήριξη του προγράμματος.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε και θα διαρκέσει έως το Δεκέμβριο 2020.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα τηρηθούν όλες οι προϋποθέσεις ασφαλείας και υγιεινής του χώρου και του εξοπλισμού.