Το β’ μέρος του Φεστιβάλ Γλυφάδας αρχίζει!

Με πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων και επιλογές για μικρούς και μεγάλους αρχίζει το β’ μέρος του Φεστιβάλ Γλυφάδας, στο υπαίθριο θέατρο της 3ης Μαρίνας και στις παιδικές χαρές της πόλης μας  με ελεύθερη είσοδο για όλους, κατοίκους και επισκέπτες.

“Οι όμορφες βραδιές που περνάμε όλοι μαζί στην πόλη μας είναι μια ανάσα στην καθημερινότητα, που δυστυχώς αυτή την περίοδο έχει πολύ δυσάρεστες εικόνες. Η σκέψη μας είναι στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές. Στέλνουμε δυνάμεις, βοηθούμε όσο μπορούμε και ευχόμαστε σύντομα να λήξει αυτός ο εφιάλτης. Στην πόλη μας βρισκόμαστε σε επιφυλακή όλο το 24ωρο, όλη αυτή την περίοδο με τη μεγάλη ζέστη και τους ισχυρούς ανέμους”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Στο https://glyfada.gr/index.php/home/festivals2023 μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα, που περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές. Αντί εισιτηρίου ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του.