ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3Χ3

Νέοι Δρόμοι στα Τρίποντα

Ο Οργανισμός Νεολαίας & Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης ¨Γρήγορης Λαμπράκης¨ σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διοργανώνουν αθλητικό Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 στις 25-26/04/2015 στην Πλατεία Βάρναλη (Λ. Μαρίνου Γερουλάνου).

Για εσένα που διψάς για basket , το Τουρνουά 3Χ3 είναι η δική σου ευκαιρία για να παίξεις και να ευχαριστηθείς basket μαζί με τους φίλους σου, στο δικό σου γήπεδο, στο δρόμο και όπου μπορεί να στηθεί μια μπασκέτα. Γιατί σε αυτό το Τουρνουά παίζεις όπως έχεις μάθει, με τους φίλους σου μόνο και με τους δικούς σου κανόνες. Οι ομάδες παίζουν και συνεχίζουν να παίζουν, όσο κερδίζουν, με το σύστημα νταμπλ-νοκ άουτ.

Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, απλά γιατί όλοι ξεδιψάνε με την συμμετοχή τους σ’αυτή τη γιορτή του basket. Σε όλους τους παίκτες απονέμονται αναμνηστικά διπλώματα, γιατί αξία έχει η διασκέδαση και όχι η διάκριση. Γονείς, φίλοι, φίλαθλοι και όσοι αγαπούν το basket θα είναι εκεί για να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν όλες τις προσπάθειες από κοντά.

Αν λοιπόν διψάς για basket είσαι αγόρι ή κορίτσι 8 έως 18 ετών λάβε μέρος με την ομάδα του σχολείου σου, του σωματείου σου ή απλά με τη ομάδα της παρέας σου.

Δηλώστε συμμετοχή ή ταχυδρομήστε την αίτηση σας:

  • ΓΡΑΦΕΙΑ Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. (μέσα στο κολυμβητήριο Αργυρούπολης)

  Λ.ΚΥΠΡΟΥ & ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ 6 ΤΗΛ. 2109600639

  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο site της Ε.Ο.Κ www.basket.gr

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

 

Το Σάββατο 25/4/2015 το πρωί όλοι οι παίκτες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της διοργάνωσης στις 08:45.

GLYFADA METROPOLITANS