Ο νεαρός που μόλις είχε έρθει από Αγγλία και είχε παραβεί και την καραντίνα συνελήφθη γιατί σε κατάσταση αμόκ έσπαγε αυτοκίνητα-Έφτυσε όποιον αστυνομικό είδε και έστειλε 14 αστυνομικούς σε καραντίνα.

Δεκατέσσερις αστυνομικούς σε καραντίνα και εξετάσεις για κορονοϊό έστειλε ένας 26χρονος Έλληνας που μόλις είχε έρθει από το Αγγλία, παραβίασε την καραντίνα και σε κατάσταση σοκ βγήκε στον δρόμο και έσπαγε όσα σταθμευμένα αυτοκίνητα έβρισκε μπροστά του.

Το περιστατικό συνέβη χθες λίγο πριν τις 11 το βράδυ, στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Φειδίου. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και σύντομα έφτασαν άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Στην προσπάθειά τους να τον ακινητοποιήσουν, εκείνος φώναζε ότι είχε κορονοϊό και τους έφτυνε, ενώ ακόμα και όταν τον οδήγησαν στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα συνέχισε να φτύνει όποιον αστυνομικό έβρισκε μπροστά του.

Ο ίδιος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθη και αντιμετωπίζει και το σχετικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ.

Αυτή η ιστορία είχε σαν αποτέλεσμα συνολικά 14 αστυνομικοί, 12 της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και δύο του Αστυνομικού Τμήματος να τεθούν σε καραντίνα, ενώ θα γίνει εξέταση για κορονοϊό τόσο σε εκείνους όσο και στον δράστη.

source

 

photo αρχείου