Βραδυά γνωριμίας με το “ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΡΑΜΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ”!

Η πρόεδρος του “Καλλιτεχνοράματος Γλυφάδας” Σμαράγδα Κατσούλη, μας προσκαλεί:

 

Σμαράγδα ΚατσούληΤην Παρασκευή 15/5 στις 9.00 το βράδυ προσκαλούμε ΟΛΑ τα μέλη της παρέας μας ΠΑΛΑΙΑ και ΝΕΑ (που προέρχονται απο τον ευρύτερο καλλιτεχνικό – χειροτεχνικό χώρο) σε μια βραδυά γνωριμίας και χαράς!!!

Είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσετε απο κοντά το νέο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΡΑΜΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – τη νέα προσωρινή ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ που θα είναι στο “τιμόνι” των δράσεων και αποδράσεων μέχρι τον ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ που θα γίνουν οι εκλογές του διοικητικού συμβουλίου μας.

Είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε την εγγραφή σας στον ΣΥΛΛΟΓΟ και να λαμβάνετε ενημερώσεις με email ή μέσω f/b ΟΛΩΝ των δράσεων και αποδράσεων που θα γίνουν στο επόμενο 10μηνο, οπότε και να επιλέγετε  ποιά δραστηριότητα σάς ενδιαφέρει, καθώς επίσης και να εξασφαλίζετε θέση προτεραιότητας στις εκδηλώσεις μας.

Είναι μια καλή ευκαιρία να γίνουν προτάσεις και αποκαλυφθούν οι ενεργοί ρόλοι όλων μας στη δημιουργία αυτής της ΝΕΑΣ ΙΔΕΑΣ.

Είναι μια καλή ευκαιρία να ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ και να ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ γιατί ένα απο τα ζητούμενα της παρέας μας είναι η ΚΑΛΗ  – ΟΜΟΙΟΓΕΝΗΣ και ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ  ΔΡΑΣΗ  μέσα από την τέχνη – τη μουσική – τη συγγραφή – την ποίηση – τη δημιουργία!!!!

Η βραδυά αυτή θα γίνει στο μουσικομεζεδοπωλείο “ΧΡΗΣΜΟΣ” στην ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ (ΕΛ. ΑΝΘΡΩΠΟΥ 28).

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 8982088 / 6981 087 117

ΘΑ ΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!

 

728x90-kallitexnorama-b

GLYFADA METROPOLITANS