Εξαιρετικά δύσκολο είναι να χωρέσει ο ανθρώπινος νους το έγκλημα που διέπραξε μια 17χρονη από τη Ρουμανία!

Αφού πρώτα έπνιξε το μωρό της με ένα μαξιλάρι, πήρε το άψυχο κορμί του και το έψησε στο φούρνο!

Η 17χρονη ήταν έγκυος αλλά δεν το γνώριζε κανείς, ούτε οι γονείς της, ούτε φίλοι. Μάλιστα, παρά το προχωρημένο της εγκυμοσύνης της, “δεν φαινόταν να βρίσκεται σε κατάσταση εγκυμοσύνης”, όπως δήλωσε μια φίλη της σε ρουμανικά Μέσα.

Το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις γέννησε, ήταν να πνίξει το βρέφος, ενώ απουσίαζαν οι γονείς της από το σπίτι. Στη συνέχεια, το έριξε μέσα στην ξυλόσομπα ώστε να αποτεφρωθεί και έτσι να μην μάθει κανείς τι συνέβη.

Αν και η ίδια φρόντισε να μην αφήσει ίχνη για την πράξη της, τελικά δεν άντεξε και την επόμενη μέρα άρχισε να το λέει στους συμμαθητές της στο σχολείο.

“Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ένα είδος άρρωστου αστείου αλλά όταν άρχισε να μπαίνει σε λεπτομέρειες, συνειδητοποιήσαμε ότι έλεγε αλήθεια” δήλωσε μια συμμαθήτριά της.

Η ιστορία έφτασε και στα αυτιά μιας δασκάλας, η οποία και ενημέρωσε την αστυνομία. Η κοπέλα συνελήφθη και ομολόγησε στις Αρχές τι είχε κάνει.

“Είπε ότι φοβόταν πολύ τους γονείς της και αν ανακάλυπταν ότι ήταν έγκυος, θα θύμωναν πολύ”, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Εισαγγελίας.

Ο πατέρας της κοπέλας είπε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η κόρη του ήταν παντρεμένη, αλλά είχε χωρίσει και είχε επιστρέψει στο πατρικό της. Έμαθε όσα είχαν συμβεί, όταν είδε την αστυνομία στο σπίτι τους.

Η δράστης θα περάσει από ψυχολογικά τεστ και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα της απαγγελθούν κατηγορίες.

 

source: http://www.newsit.gr/kosmos/skotose-to-mwro-tis-kai-to-epsise

India Today