Το ακριβές πρόγραμμα του Final 4 Κυπέλλου Basket Γυναικών, που θα γίνει στο κλειστό της Γλυφάδας!

Μετά το απόλυτα επιτυχημένο Final 4 Βόλλευ Γυναικών, σε λίγες ημέρες υποδεχόμαστε στη Γλυφάδα και το Final 4 Μπάσκετ Γυναικών!

Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, το ακριβές πρόγραμμα του Final 4 Κυπέλλου Γυναικών, που θα γίνει στο κλειστό της Γλυφάδας 24 και 26 Μαρτίου:


Το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών

Παρασκευή 24 Μαρτίου
16:00 Νίκη Λευκάδας-Πανιώνιος
19:00 Πρωτέας Β.-Ολυμπιακός

Κυριακή 26 Μαρτίου
12:00 Μικρός Τελικός
15:00 Τελικός


Ο Τομεάρχης αθλητισμού Δήμου Γλυφάδας Περικλής Δορκοφίκης, δήλωσε στο Γλυφάδα metropolitans:

«Με χαρά υποδεχόμαστε και αυτή την πολύ μεγάλη και σπουδαία Πανελλήνια διοργάνωση, με πολύ μεγάλο κοινό και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Μετά το απόλυτα επιτυχημένο Final 4 Βόλλευ Γυναικών, σε λίγες ημέρες έχουμε και το Final 4 Μπάσκετ Γυναικών! Είμαστε σε όλα έτοιμοι και πάλι, ώστε να μπορέσουμε να απολαύσουμε τέσσερα σπουδαία παιχνίδια, να δούμε κορυφαίες αθλήτριες του γυναικείου μπάσκετ να αγωνίζονται και να μπορέσουμε έτσι να δώσουμε τη δυνατότητα σε δημότες μας και μικρά παιδιά να γεμίσουν το γήπεδο.»

Επίσης την επόμενη Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 15:00, θα γίνει η συνέντευξη Τύπου, στην αίθουσα Τύπου του ΔΑΚ Γλυφάδας, παρουσία του Προέδρου, του Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας, του Τομεάρχη Αθλητισμού και αθλητικών εγκαταστάσεων Περικλή Δορκοφίκη, του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, των ομάδων, των τεσσάρων αρχηγών και των τεσσάρων προπονητών.