Κατηγορήθηκε για “θεατρινισμούς”, τσακώθηκε με όλους ανεξαιρέτως τους συμπαίκτες της, έκλαψε (πολύ), προσέφερε αμέτρητες στιγμές γέλιου, ντύθηκε νύφη. Η Άννα Μαρία είναι η μεγάλη νικήτρια του Big Brother.

 

“Ζαλισμένη” από το άκουσμα της είδησης ότι είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού Big Brother, αλλά και μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως θα λάβει το έπαθλο των 10.000 ευρώ, η Άννα Μαρία Ψυχάκη, η παίκτρια που κατηγορήθηκε από πολλούς για “θεατρινισμούς” και υπερβολές, διακρίθηκε στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

“Είμαι πολύ ευτυχισμένη, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Αγαπώ πολύ τον κόσμο μου. Τον κόσμο που με ψήφισε. Και τον ευχαριστώ γιατί έδωσε χρήματα για εμένα που είμαστε τώρα σε πολύ δύσκολες εποχές. Και εγώ δεν είμαι αχάριστη, ποτέ δεν υπήρξα. Έχω μάθει από τους γονείς μου να παίρνω και να δίνω αγάπη. Πέρασα πολλές δυσκολίες και ήρθα εγώ να πω ποτέ να μην τα παρατάτε”. Είναι τα πρώτα της λόγια ως νικήτρια.

Η 36χρονη δικηγόρος από την Κρήτη, που υπήρξε το πιο πολυσυζητημένο τηλεοπτικό πρόσωπο φέτος και που είχε φανατικούς υποστηρικτές αλλά και “εχθρούς”, κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση.

 

 

Το όνομά της ήταν εδώ και πολλές εβδομάδες το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, παρά το γεγονός ότι υπήρξε μία παίκτρια που προκαλούσε συνεχώς εντάσεις, ενώ είχε τσακωθεί με όλους ανεξαιρέτως μέσα στο σπίτι. Σε κάθε περίπτωση, πέρα από τους ατελείωτους καυγάδες, που συχνά κατάφερε και έβγαζε “εκτός εαυτού” τους συμπαίκτες της, η Άννα Μαρία μας χάρισε αμέτρητες στιγμές γέλιου, αλλά και συγκινήσεων. Την είδαμε να ντύνεται νύφη, να σατιρίζει το “Χάος”, να φλερτάρει, να κλαίει, αλλά και να γελάει.

 

see more