“Τα σχολεία κλείνουν, ένας ακόμα νέος πρότυπος παιδότοπος ανοίγει στη Γλυφάδα!” [photos]

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ενημερώνει τους Γλυφαδιώτες από το προφίλ του στο fb, σχετικά με τον πρότυπο, πανέμορφο παιδότοπο στην οδό Ηφαίστου και για τα εγκαίνιά του, την Τετάρτη 20 Ιουνίου, στις 19:00.

Σε ένα χώρο παρατημένο επί χρόνια, στην οδό Ηφαίστου πίσω από τη ΔΟΥ Γλυφάδας, δουλέψαμε με πείσμα πάνω στην εγκαταλελειμμένη έκταση και με πολύ κέφι και φαντασία ετοιμάσαμε έναν ακόμη πρότυπο παιδότοπο που η περιοχή τον είχε πραγματικά ανάγκη και έλειπε, αλλά κι ένα μοναδικό χώρο αναψυχής για μικρούς και μεγάλους, με καθιστικά, πολλά νέα δέντρα, κ.ά.
Μαζί με αυτά δημιουργήσαμε και νέες θέσεις στάθμευσης, για να εξυπηρετείται η παιδική χαρά, αλλά και η ΔΟΥ.

Την επόμενη Τετάρτη, 20 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, εγκαινιάζουμε και παραδίδουμε σε όλα τα παιδιά της πόλης μας την ολοκαίνουργια εγκατάσταση, όπως πάντα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές: Ξεχωριστό σχεδιασμό, ποιοτικά υλικά, πρωτότυπα παιχνίδια, δάπεδο ασφαλείας, χλοοτάπητα υψηλών προδιαγραφών, φώτα LED νέας γενιάς και πολλά ακόμα.

Δήμος Γλυφάδας

 

Και επειδή παραμένουμε προσηλωμένοι στο δικό μας, παιδικό κόσμο, αμέσως μετά ακολουθεί μια ακόμα έκπληξη: Ολοκληρώνεται ένας νέος παιδότοπος στην παραλία μας, με ένα ξεχωριστό καράβι στο κέντρο του (δείτε ένα δείγμα στην τελευταία φωτογραφία), στο τέλος Ιουνίου. Περισσότερα προσεχώς!

Με όλη μας την αγάπη σας περιμένουμε, μικρούς και μεγάλους, στα εγκαίνια την ερχόμενη Τετάρτη.

Συνεχίζουμε.