«Χρυσή» η εθνική μπάσκετ αστυνομικών στη Γλυφάδα

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ελλάδα στο 8ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάσκετ αστυνομικών ανδρών που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας».

Οι διεθνείς καλαθοσφαιριστές της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος υπό τις οδηγίες του προπονητή Χάρη Φόρου και του βοηθού Ηλία Καλαντωνέα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή για τέταρτη φορά.

Δήμος Γλυφάδας

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με σκορ 95-84 της Λιθουανίας στον μεγάλο τελικό και κέρδισε την πρωτιά στην Ευρώπη, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα από τους παίκτες και το κοινό στις εξέδρες.

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Ανδρών διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος και το Δήμο Γλυφάδας, από τις 23 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2017, στο ΔΑΚ «Μάκης Λιούγκας». Στους αγώνες συμμετείχαν οι οκτώ καλύτερες ομάδες καλαθοσφαίρισης της Ευρώπης.

Τις απονομές και τις βραβεύσεις έκαναν ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ο τομεάρχης αθλητισμού του Δήμου, Περικλής Δορκοφίκης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης και η αναπληρωτής τομεάρχης πολιτισμού και αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στο κλειστό γυμναστήριο για να παρακολουθήσει τον τελικό, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα. Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Γλυφάδας, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος και ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Παναγιώτης Μπαλτάκος.

 

Δήμος Γλυφάδας