Δεν σε θέλει; 7 Κινήσεις ματ για να πάρεις το παιχνίδι στα χέρια σου!

Πώς να καταπιείς την πίκρα της απόρριψης όταν ο έρωτας σου δεν σου δίνει σημασία και πώς θα καταφέρεις να τον κάνεις -ίσως- να ενδιαφερθεί;  Ναι το ξέρω θέλεις να φωνάξεις, να κλάψεις, να του σπάσεις τα μούτρα και  να τον κάνεις να πονέσει. Αλλά όχι φίλη μου μη του δώσεις αυτή την χαρά  ούτε να  παρασυρθείς από το πάθος σου και να του γίνεις κολλιτσίδα  με μια υποχωρητική ή δουλική συμπεριφορά.  Η  Staxtopouta σου δίνει άλλες 7 πολύ πιο αποτελεσματικές λύσεις, που αξίζει να δοκιμάσεις μήπως και τον ξεπεράσεις ή τον κάνεις να σε δει αλλιώς…

1: Αγνόησε τον

Η πρώτη και καλύτερη αντίδραση όταν καταλαβαίνεις ότι κάποιος δεν σε γουστάρει είναι να ξεχάσεις την ύπαρξη του. Η χειρότερη είναι να προσπαθείς να του μιλήσεις και να τραβήξεις την προσοχή του. Ξέχνα λοιπόν τα δήθεν «αθώα» μηνυματάκια που ελπίζεις να τον κάνουν να χαμογελάσει. Όσο καλά κι αν προσπαθείς να κρυφτείς πίσω από το χιούμορ ή από μια ιδέα που μπορεί να τον ενδιαφέρει, εκείνος ξέρει πολύ καλά ποιο είναι το βαθύτερο κίνητρο σου. Γι’ αυτό κόψε κάθε κουβέντα μαζί του. Τώρα, αν υποχρεωθείς να του μιλήσεις γιατί π.χ. πέσατε μούρη με μούρη στον διάδρομο, πες απλά ένα «γεια», άντε κι ένα «πώς πάει;», χωρίς να περιμένεις απάντηση ή να αρπάξεις την ευκαιρία για ψιλοκουβέντα. Η παγερή αδιαφορία σου θα τον κάνει ν’ αναρωτιέται τι είδους φρούτο είσαι που έχεις τόση εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και εισπράττεις τόσο άνετα την απόρριψη. Μάλιστα, αυτή η απορία μπορεί να τον ιντριγκάρει τόσο πολύ που ν’ αρχίσει να σε κυνηγάει εκείνος από εδώ και πέρα! Εντάξει, είπαμε μπορεί, μην το δέσεις και κόμπο.

 2: Σταμάτα να τον φλερτάρεις

Το δεύτερο χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις όταν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για σένα είναι να φλερτάρεις μαζί του. Μ’ αυτόν τον τρόπο δείχνεις απελπισμένη και τον προκαλείς να σε φτύσει ακόμη περισσότερο. Αντίθετα, αν αρχίσεις να το παίζεις «δύσκολη» έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να τον κάνεις ν’ αλλάξει γνώμη για σένα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πάψεις να τον αγγίζεις με οποιονδήποτε τρόπο, θα πρέπει να πάψεις να προσπαθείς να βρίσκεσαι στο οπτικό του πεδίο και να πάψεις να μεταφράζεις ό,τι λέει σε σεξουαλικό υπονοούμενο. Αν δυσκολεύεσαι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και την ουδετερότητα σου, φαντάσου τον σαν κάποιον που σου γίνεται κολλιτσίδα κάθε φορά που βγαίνεις από το σπίτι (καταλαβαίνεις το πνεύμα)…

 3: Γίνε ο καθρέφτης του

Αυτή η αντιμετώπιση είναι συμπληρωματική των δύο προηγούμενων. Φυσικά, δεν θέλεις με τίποτα εκείνος να σκεφτεί πως η ψυχρότητα σου είναι μια συναισθηματικά φορτισμένη αντίδραση στη δική του απόρριψη. Για να αποφύγεις αυτό το ενδεχόμενο -το οποίο θα οδηγούσε στο καταστροφικό συμπέρασμα ότι έχεις θυμώσει μαζί του κι ότι είσαι μάλλον «υστερική»- φρόντισε να του φέρεσαι ακριβώς όπως σου φέρεται εκείνος: αν σε χαιρετίσει, ανταπόδωσε του τον χαιρετισμό ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και με τα ίδια λόγια. Αν σε ρωτήσει κάτι, απάντησε του ευγενικά αλλά με όσο λιγότερες λέξεις μπορείς και χωρίς να του γυρίσεις την ερώτηση -είπαμε: είσαι παγερά αδιάφορη απέναντι του.

φίλοι

 4: Επιστράτευσε τους φίλους σου

Ένα από τα κοινά μυστικά της αντρικής ψυχολογίας είναι το γεγονός ότι λειτουργούν ανταγωνιστικά. Αν ένας άντρας δηλώσει το ενδιαφέρον του για μια γυναίκα σε κάποιον άλλον, το νέο θα διαδοθεί και πολύ γρήγορα θ’ αρχίσουν κι άλλοι άντρες του ίδιου κύκλου να διεκδικούν την ίδια γυναίκα. Φρόντισε λοιπόν να ξυπνήσεις μέσα του τον άντρα «των σπηλαίων» κυκλοφορώντας στο περιβάλλον του με άντρες φίλους σου. Προσοχή: η ιδέα δεν είναι να τον κάνεις να ζηλέψει αλλά να του δείξεις ότι πόσο αγαπητή και επιθυμητή είσαι από τα άλλα αρσενικά.

5: Φρόντισε τον εαυτό σου

Φυσικά, η απόρριψη δεν αρέσει σε κανέναν. Όμως, αντί να βυθιστείς στην αυτολύπηση, ν’ αρχίσεις να σκέφτεσαι πως δεν είσαι «αρκετά καλή» και να ψάχνεις τρόπους για ν’ αλλάξεις, καλύτερα να δώσεις έμφαση σε ό,τι σ’ ευχαριστεί και τονίζει τη θηλυκότητα σου. Εννιά φορές στις δέκα, το γεγονός ότι δεν αρέσεις σε κάποιον έχει να κάνει με τη δική του διάθεση και τα δικά του γούστα κι όχι μαζί σου -εκτός κι αν είσαι αυτό το «υστερικό» κορίτσι που λέγαμε. Αντί λοιπόν να κάθεσαι και να κλαις τη μοίρα σου, καλύτερα να κάνεις κανένα μανικιούρ-πεντικιούρ, να κλείσεις ραντεβού για μασάζ, να πας σινεμά ή έστω να βγεις μια βόλτα στον καθαρό αέρα. Οτιδήποτε σ’ ευχαριστεί και σε κάνει να ξεχάσεις αυτό το αγόρι είναι θετική κίνηση και λειτουργεί υπέρ σου.

woman-sex

 6: Δέξου την πραγματικότητα

Τι πρώτες φορές που θα μπλέξεις σε έναν μονόπλευρο έρωτα μπορεί να νομίζεις ότι δεν θα ξεπεράσεις ποτέ τον συγκεκριμένο τύπο. Όμως η εμπειρία δείχνει ότι αυτό είναι αναπόφευκτο να συμβεί και θα συμβεί πολύ γρηγορότερα απ’ ό,τι μπορεί να πιστεύεις, όσο το συντομότερο αποδεχτείς την αλήθεια. Αν λοιπόν έχεις φάει κόλλημα με κάποιον εδώ και κάποιους μήνες αλλά δεν βλέπεις φως στην άκρη του τούνελ, απλά σταμάτα να προσπαθείς και να διοχευτεύεις την ενεργητικότητα σου σ’ αυτή την υπόθεση. Όσο περισσότερη προσοχή δίνεις σ’ αυτόν τον μάταιο έρωτα, τόσο πιο σημαντική κάνεις την απόρριψη. Αντίθετα, είναι σίγουρο ότι υπάρχουν ένα σωρό άλλα πράγματα για ν’ ασχοληθείς που θα σου δώσουν πολύ περισσότερη άμεση ικανοποίηση, όπως οι φίλοι, η δουλειά, οι σπουδές ή η οικογένεια σου. Κάπως έτσι θα καταφέρεις ν’ ανοίξεις τα μάτια σου και να δεις ότι υπάρχουν αρκετοί διαθέσιμοι άντρες που μπορούν να σου ανταποδώσουν το ενδιαφέρον, αρκεί να τους προσέξεις. Θυμήσου μόνο αυτή τη συμπαντική αλήθεια: ο πραγματικός λόγος της απόρριψης από τον συγκεκριμένο τύπο είναι γιατί υπάρχει κάποιος άλλος εκεί έξω που σου ταιριάζει πραγματικά και είναι κρίμα να τον χάσεις μένοντας κολλημένη σε μια λάθος επιλογή.

7: Βγες να διασκεδάσεις

Οπωσδήποτε, για να σε προσέξει κάποιος, ο «εκείνος» ή κάποιος άλλος, θα πρέπει να σε δει να κυκλοφορείς κάπου, έστω κι αν είναι στον τοίχο του στο Facebook. Φρόντισε λοιπόν να κάνεις αισθητή την παρουσία σου ρίχνοντας το λίγο -ως πολύ- έξω. Διασκέδασε, βγάλε τις φωτογραφίες από τις εξόδους σου σε κοινή θέα και δώσε σε όποιον ενδιαφέρεται να καταλάβει ότι ξέρεις να ευχαριστιέσαι τη ζωή και να περνάς καλά, αφού δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι απ’ αυτό.Απλά κανόνισε με τις φίλες σου, φόρα τα τακουνάκια σου, φτιάξε μαλλί και μακιγιάζ και βγες απ’ το σπίτι!

Και μην μείνεις μόνο εκεί προχώρα ένα βήμα ακόμα κανόνισε με ένα φίλο σου ένα νέο σου φλέρτ βγείτε περάστε καλά κάντε τα check in  σας ανταλλάξτε  like  και σχόλια και αν ανέβει καμιά φωτογραφία θα σου βγει σε καλό.

girl-looking-in-mirror-crying

Τώρα που έμαθες τον τρόπο να χειρίζεσαι την απόρριψη, να προστατεύεις τον εαυτό σου και να το παίζεις «δύσκολη», θα σου είναι πολύ ευκολότερο να πειραματιστείς και να δεις τι θα προκύψει και αν μη τι άλλο, θα περάσεις όμορφα και το σημαντικότερο θα σε πάει ένα  βήμα πιο μπροστά !

source: staxtopouta.gr/