ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας ‘Εμείς’ της 28ης Φεβ’20, ημέρα Παρασκευή ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας την Κυριακή 8 Μαρτίου’20 ως αναγκαίο προληπτικό μέτρο κατά της διάδοσης του κορωνοιού.

Με δεδομένα τα μέτρα κατά της διάδοσης του ιού κρίναμε απαραίτητη την αναβολή μιας τέτοιας συνάθροισης σε κλειστό χώρο. Προσδιορίσαμε ως εφικτή ημερομηνία, την Κυριακή 10 Μαίου ’20, ελπίζοντας ότι η εξάπλωση του ιού θα έχει ηρεμήσει εφ’ όσον όλοι θα έχουμε συμβάλει αποφασιστικά.

Όλη η προετοιμασία που έχουμε κάνει για να ευχαριστήσουμε τους φίλους,τις φίλες και τα μέλη της Ένωσης. δεν θα πάνε χαμένα. Η Γυναίκα γιορτάζει, θυμάται και παλεύει κάθε μέρα για την αξιοπρεπή διαβίωση και την θέση της μέσα στην κοινωνία.

Η Θεατρική μας ομάδα έχει ετοιμάσει ένα καταπληκτικό σκετς για όλες μας που θα γυριστεί σε βίντεο, θα ανέβει στο youtube και θα σταλεί στην Ισότητα μετά την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Πρόσθετα να αναφέρω ότι θα γίνει λαχειοφόρος για να βοηθήσουμε φτωχή οικογένεια να πληρώσει το ρεύμα της. Η Ένωση θα πάει προσωπικά να καταβάλει το συγκεντρωθέν ποσό.

“Να θυμάστε ότι εμείς στο ”ΕΜΕΙΣ” δεν ξεχνάμε ποτέ την θέση μας και κάθε μέρα γιορτάζουμε.”

Για τα χορευτικά και θεατρικά μας γκρουπ εφ’ όσον κριθεί απαραίτητη η χρήση του νόμου για γενική απαγόρευση θα την ακολουθήσει και η Ένωση μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

photo αρχείου