ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ newsit.gr

 

Από καρτοτηλέφωνο στην Ακαδημίας φέρεται να τηλεφώνησε η γυναίκα για να καλέσει το ταξί πριν επιτεθεί με το βιτριόλι. Τα βίντεο των Αρχών και τα δύο νέα πρόσωπα “κλειδιά”. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται η οδός Ακαδημίας, στο κέντρο της Αθήνας, καθώς στις 26 Μαΐου του 2020 αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, προσπαθώντας να βρουν στοιχεία για την επίθεση με το βιτριόλι.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή “Μαζί σου”, με την Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Κυριακής, 07.06.2020, στον ΣΚΑΪ, οι αστυνομικοί αναζητούσαν βίντεο από κλειστό κύκλωμα κάμερας που ίσως έχει καταγράψει την γυναίκα με το βιτριόλι.

Από τις 21.40 έως 23.20 το βράδυ της 19ης Μαΐου, η μυστηριώδης γυναίκα φέρεται να έφτασε στην περιοχή και από τηλεφωνικό θάλαμο να πήρε με τηλεκάρτα στην εταιρεία ραδιοταξί για να κλείσει το ραντεβού με προορισμό την Θησέως, στην Καλλιθέα.

Στην περιοχή υπάρχουν κάμερες και δεν αποκλείεται οι αστυνομικές Αρχές να έχουν ήδη στην κατοχή τους βίντεο με τη γυναίκα. 

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή “Μαζί σου”, η γυναίκα φέρεται να μην φορούσε μάσκα το βράδυ που έκανε το τηλεφώνημα για να κλείσει ταξί για την επόμενη ημέρα. Την ημέρα δηλαδή που έκανε την βάρβαρη επίθεση με το βιτριόλι.

Οι νέες πληροφορίες για τα τηλεφωνήματα πριν την επίθεση με το βιτριόλι

Κάτι ακόμη σημαντικό έχουν στα χέρια τους οι Αρχές όσον αφορά στην εικόνα της γυναίκας που κάλεσε την εταιρεία ραδιοταξί από καρτοτηλέφωνο.

Οι έρευνες, πάντως, δεν επικεντρώνονται μόνο στο συγκεκριμένο σημείο της οδού Ακαδημίας. Φέρονται να υπάρχουν στοιχεία για πολύ συγκεκριμένη περιοχή στο κέντρο της Αθήνας, αφού τα τελευταία 24ωρα, τόσο από τις συνομιλίες που είχαν οι Αρχές με την 34χρονη Ιωάννα, όσο και από τους λογαριασμούς της στα social media, υπάρχουν ενδείξεις οι οποίες βάζουν στο “κάδρο” των ερευνών δύο νέα  πρόσωπα.

 

Δείτε περισσότερα