Φωταγώγηση του Παλαιού Δημαρχείου Γλυφάδας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Με πορτοκαλί χρώμα που συμβολίζει τον διαρκή αγώνα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών φωταγωγήθηκε και φέτος το Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας. «Κάθε χρόνο τιμούμε την 25η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Κάθε χρόνο, όπως και φέτος, φωτίζουμε πορτοκαλί το Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας, για να στείλουμε ένα μήνυμα και να ευαισθητοποιήσουμε όλους τους συμπολίτες μας πάνω στο ζήτημα αυτό», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και συνεχίζει σε πιο προσωπικό τόνο:
«Θα σας πω και τη δική μου μικρή αλήθεια: Με τη σύζυγό μου και τα δύο αξιολάτρευτα μικρά κορίτσια μας στο σπίτι, τις αγαπημένες μας κόρες, δεν στέκομαι μόνο με σεβασμό μπροστά στην Παγκόσμια Ημέρα αυτή, αλλά και με οργή και θυμό στη σκέψη και μόνο ότι υπάρχουν κάποιοι που κακοποιούν. Κάποιοι που ασκούν βία σε γυναίκες, εκμεταλλευόμενοι αυτό που εκλαμβάνουν ως αδυναμία τους. Είναι στο χέρι όλων μας να δώσουμε τέλος στα νοσηρά αυτά φαινόμενα. Είναι θέμα αξιοπρέπειας, θέμα ισότητας, θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είναι θέμα που μας αφορά όλους».