Η αστυνομία αναζητά τους δράστες που λήστεψαν έναν 90χρονο στη Γλυφάδα και ακολούθως κατά τη διαφυγή τους έπεσαν πάνω στον ηλικιωμένο. Δεν είχε πινακίδες το αυτοκίνητο, φέρεται να παρακολουθούσαν οι δράστες το θύμα.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Γλυφάδα, με θύμα έναν 90χρονο άνδρα, ο οποίος τραυματίστηκε, όταν ληστές του επιτέθηκαν για να του αρπάξουν το πορτοφόλι και τον χτύπησαν με το αυτοκίνητο κατά τη διαφυγή τους.

Με βάση τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, οι επίδοξοι ληστές φέρεται να παρακολουθούσαν τον ηλικιωμένο με το αυτοκίνητο, όταν ξαφνικά ο ένας από αυτούς κατέβηκε, χτύπησε τον 90χρονο, του πήρε το πορτοφόλι και τον άφησε μέσα στη μέση του δρόμου. Στη συνέχεια ο συγκεκριμένος δράστης μπήκε γρήγορα μέσα στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια μαζί με τον συνεργό ανέπτυξαν ταχύτητα για να ξεφύγουν.

Το αυτοκίνητο χτύπησε τον 90χρονο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια. Περαστικοί που είδαν το γεγονός κάλεσαν ασθενοφόρο, όπου τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Αστυνομικοί πήγαν άμεσα στο σημείο, ενώ μετά από έρευνα εξακρίβωσαν πως το αυτοκίνητο των δραστών δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας. Προφανώς για να μην καταγραφούν από μάρτυρες ή από κάμερες ασφαλείας.

 

source: dikaiologitika.gr