ΘΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ / ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 STAN & OLLIE (ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΝΟΣ).

Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης  Γιάννης Κωνσταντάτος και η Πολιτιστική Επιτροπή σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε και φέτος τις καλοκαιρινές προβολές της κινηματογραφικής λέσχης. Οι ταινίες που εξασφάλισε ο δήμος για το φετινό καλοκαίρι 2019, είναι πρώτης προβολής στο σύνολό τους και σκοπό έχουν να ψυχαγωγήσουν όλους εσάς μικρούς και μεγάλους.

Οι προβολές θα πραγματοποιούνται στο 1ο Πρότυπο Οικογενειακό Πάρκο επί της οδού Δραγατσανίου (δίπλα από το κέντρο κήπου PRAKTIKER).

Ώρα έναρξης 21:00. Είσοδος Ελεύθερη.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 STAN & OLLIE (ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΝΟΣ).

 

Δραματική 2018 | Έγχρ. | Διάρκεια: 98′

Οι κωμικοί Σταν Λόρελ και Όλιβερ Χάρντι, ύστερα από χρόνια απραξίας, ξεκινούν μια θεατρική τουρνέ στην Αγγλία με την ελπίδα πως έτσι θα δώσουν ώθηση στην κινηματογραφική τους καριέρα.

Οι ταινίες καθώς και τα πνευματικά δικαιώματα παραχωρούνται δωρεάν  από την εταιρεία TANWEER και είναι Α’προβολής.Την διάθεση και το πρόγραμμα των κινηματογραφικών ταινιών επιμελήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Σωτήρης Κύρκος.