Τάκης Φύσσας, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιάννης Γκούμας, Νίκος Νταμπίζας, Κώστας Χαλκιάς, Τραϊανός Δέλλας, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Άγγελος Χαριστέας, Βασίλης Τσιάρτας, Άγγελος Μπασινάς: Οι θρύλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου ήρθαν στο Πρώτο Δημοτικό Γήπεδο της πόλης μας, προσκεκλημένοι του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, έπαιξαν ποδόσφαιρο με παιδιά, έδωσαν μετάλλια στους μικρούς αθλητές και υπέγραψαν μπλούζες.

 

Μια αθλητική διοργάνωση που έγραψε ιστορία πραγματοποιήθηκε στη Γλυφάδα μας. Το LEGENDS 2004 YOUTH CUP Attica Edition powered by efood με την υποστήριξη του Δήμου Γλυφάδας ήρθε στο Πρώτο Δημοτικό Γήπεδο, το οποίο φιλοξένησε ποδοσφαιρικές Ακαδημίες από τα νότια προάστια, όπως τις επέλεξε ο Γενικός Συντονιστής της διοργάνωσης, Βασίλης Λάκης: A.O. Γλυφάδας Α.Ο. Βουλιαγμένης Α.Ε. Τερψιθέας Αστέρας Γλυφάδας, Γ.Σ. Ηλιούπολης, Νίκη Αλίμου, Π.Α.Σ. Αθηνών Ποσειδών Γλυφάδας . Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ηλικιακής κατηγορίας Κ11 συμμετείχαν σε μία βιωματική, διαδραστική, διασκεδαστική εμπειρία.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου ήταν κοντά στα παιδιά από το πρωί, που ξεκίνησε η οκτάωρη αθλητική διοργάνωση, την οποία όλοι χάρηκαν πάρα πολύ. Μαζί του, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Μανώλης Χάντζος, ενώ παρέστησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πόλης και Καθημερινότητας Νίκος Τσαμπίρας, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Σκαλτσάς και η Δημοτική Σύμβουλος, Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Γλυφάδας Μαρία Κυριακοπούλου.

Ο Πρόεδρος των Legents 2004 Τάκης Φύσσας μιλώντας στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Γλυφάδας, τόνισε: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου γιατί έδειξε για μια ακόμη φορά πόσο πραγματικά αγαπάει τα παιδιά και τον αθλητισμό. Εγώ ως Γλυφαδιώτης πολλά χρόνια τώρα ήθελα να το κάνω αυτό με του ς Legents 2004 που κατακτήσαμε το Euro. Αυτό που προσπαθούμε είναι να μεταφέρουμε στα παιδιά τις εμπειρίες μας από το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, αλλά μπαίνουμε και σε συζητήσεις μαζί τους για το πώς βλέπουν τη ζωή τους, πώς ο αθλητικός τρόπος ζωής μπορεί να τους βοηθήσει γενικότερα και νομίζω ότι σήμερα πέρασαν υπέροχα, αυτός ήταν ο στόχος μας να απολαύσουν τα παιχνίδια , να πάρουν όλοι τα μετάλλιά τους και να έχουν μια πολύ όμορφη μέρα μαζί μας».