Πρεμιέρα για το STARS SYSTEM σήμερα Κυριακή 1η  Νοεμβρίου, με τον Αλέξη Γεωργούλη

Την Κυριακή 1η Νοεμβρίου, στις 13:15, η Άση Μπήλιου στον Alpha, στην πρώτη εκπομπή για τη φετινή σεζόν, αναλύει διεξοδικά για κάθε ζώδιο τις θετικές αλλά και τις επικίνδυνες όψεις του Νοεμβρίου.

Ακόμη, ένας από τους γοητευτικότερους Ζυγούς, ο Αλέξης Γεωργούλης, φιλοξενείται στο «Stars System» και βαθμολογεί τις γυναίκες του ζωδιακού με βάση τα χαρακτηριστικά τους, ενώ μας μιλάει και για τα νέα του σχέδια.

Γιατί με ένα «Τι ζώδιο είσαι;» αρχίζουν όλα!

Πρεμιέρα την Κυριακή 1η  Νοεμβρίου, στις 13:15.        
Πότε θα φύγει ο ανάδρομος ο Ερμής; Πώς θα με επηρεάσει η έκλειψη Σελήνης; Σε ποιο ζώδιο είναι ο Κρόνος; Και τελικά, ποιος είναι ο ωροσκόπος μου;
Όταν θες πολύ να μάθεις κάτι, ρώτα τα άστρα!
Την Κυριακή 1η Νοεμβρίου, στις 13:15, το Stars System επιστρέφει ανανεωμένο, με πλούσια θεματολογία. Για ένατη χρονιά, η Άση Μπήλιου, πιστή στο καθιερωμένο ραντεβού της με τον κόσμο των άστρων, αναλύει, προβλέπει, συμβουλεύει.
Αστρολογικά πορτρέτα, ερωτικές συναστρίες, πολιτική αστρολογία, γενέθλιο ωροσκόπιο, ψυχολογία είναι λίγα μόνο από τα θέματα που θα φιλοξενήσει και φέτος η εκπομπή. Παράλληλα, η Άση Μπήλιου θα υποδέχεται στο στούντιο καταξιωμένους αστρολόγους, καθώς και αγαπημένα πρόσωπα της showbiz, που θα γνωρίζουμε καλύτερα μέσα από το αστρολογικό τους προφίλ.