Έφυγε τα ξημερώματα ο μεγάλος αγαπημένος τραγουδιστής, μετά από νοσηλεία στο Ασκληπιείο στη Βούλα, αφού η υγεία του επιδεινώθηκε.

 

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Σταμάτης Κόκοτας, απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών, αφήνοντας πραγματικά ένα τεράστιο κενό στο λαϊκό τραγούδι αλλά και στις καρδιές μας.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο, αλλά δεν τα κατάφερε και τα ξημερώματα, έπειτα από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του κατέληξε.

Γεννήθηκε το 1937, ενώ στα 60’s και τα 70’s είχε σημαντική παρουσία στην ελληνική δισκογραφία καθώς συνεργάστηκε με σπουδαίους δημιουργούς όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Δήμος Μούτσης, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιάννης Σπανός, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Αντώνης Κατινάρης, ο Χάρης Λυμπερόπουλος, ο Βαγγέλης Πιτσιλαδής, ο Ανδρέας Καραγιαννόπουλος, και πολλούς άλλους.

Ο Σταμάτης Κόκοτας μάς άφησε μια τεράστια μουσική περιουσία με τα τραγούδια του και την ερμηνεία του. Από τα πιο αγαπημένα, το«Όνειρο απατηλό», «Γιε μου», «Μη μου χτυπάς τα μεσάνυχτα την πόρτα»,  “Πες πως μ’ αντάμωσες”, και τόσα άλλα αγαπημένα…

 

 

 

 

 

 

 

 

Καλό ταξίδι…